Hükümetimizi seviyoruz ancak bu hükumet fazla kapitalist davranmakta. Ne kadar iki kelimeyi bi araya getiremeyen at ağızlı varsa maalesef hükümetimiz döneminde zengim oldu. Peki nasıl oldu derseniz garibandan yiyerek zengin oldu. Cok laf yalansız çok mal haramsız olmaz. Bu tür şerefsizler zenginleştikce güçleniyor güçlendikçe garibana çöküyor. Bunun altında yatan en büyük sebep bence sayın Cumhurbaşkanımızın sorumluluk verdiği kişilerin yeterliliğinden ziyade kendisine yakınlığına ve sadakatine bakıyor onlar da aynı şekilde altındakileri aynı yöntemle seçiyorlar. Ben hükümetimizi sevmeme rağmen o amcamızı dinledikten sonra %100 haklı olduğuna kanaat getirdim. Çiftcilerin ürettiği mal değersiz değil. Ancak zulme uğruyorlar. Ellerindeki mal bedavaya alınıyor. Ve küsüp köyden ayrılan bir adam asla tekrar köyünde dönmez kolay kolay bunu da yazın bir kenara.
Yahu onların altında sayın Cumhurbaşkanımızın imzası yok mu? Yapmayın Allah aşkına ya! Aylardır okuyorum forumu yorum yazmıyorum ama, bunu görünce dayanamadım! Tekel satıldı, Limanlar gitti! Geçmediğimiz köprünün parasını biz cebimizden ödüyoruz! 3 milyara mal olan köprüye 20 yılda 22 milyar para ödeyeceğiz! Fabrikalar satıldı ama bunların hiçbirinden haberi yok öyle mi C.başkanının?