Hayirli olsun güle güle kullanin
Hayirli olsun güle güle kullanin
Ben bunu 1 defa kullandim.O zaman 55lik jd vardi,motoru cok zorluyodu,sapta yemiyodu,en son tarlanin bitimine az kala sanzimani dagildi,yaptirdik bi dahada kullanmadik,emanetti zaten.Bu iyi bi bakimdan gecerse calisir.Makinenin calismayani olmaz guzel bakimini yaparsan calisir.Hayirli olsun.Ekli dosyayı görüntüle 47128
Ekli dosyayı görüntüle 47129Ekli dosyayı görüntüle 47130
Arkadaşlar işimizi görür mü bundan önce elibollar küçük şanjıman vardı talihsiz bir kaza sonucu hurdaya gitti bu uygun fiyatlı olduğu için aldık markası çokcanlar
Hayırlı olsun güle güle kullanEkli dosyayı görüntüle 47128
Arkadaşlar işimizi görür mü bundan önce elibollar küçük şanjıman vardı talihsiz bir kaza sonucu hurdaya gitti bu uygun fiyatlı olduğu için aldık markası çokcanlar
Rabbimin nimetleri sonsuz burda daha dut yaprak açmadı bereketli olsun10/04/2020 Mersin Anamur.
Ekinler sarardı.
Dutlar kızardı.Ekli dosyayı görüntüle 47133Ekli dosyayı görüntüle 47134Ekli dosyayı görüntüle 47135Ekli dosyayı görüntüle 47136
Hııı bizim patosun bir benzeri anladım hep arkası remork lu gördüğüm için bilemedim bunlar kaç para celalBiçer arkası sapı saman yapıyor
Teşekkür ederim abi bakımını yapıyoruz bizde 60 lık erkunta koşacağüz iş yaparsa kullanırız yapmazsa satarız bundan önce elibollar vardı hurdalık oldu fiyatı uygunda bizden ondan aldık bunuBen bunu 1 defa kullandim.O zaman 55lik jd vardi,motoru cok zorluyodu,sapta yemiyodu,en son tarlanin bitimine az kala sanzimani dagildi,yaptirdik bi dahada kullanmadik,emanetti zaten.Bu iyi bi bakimdan gecerse calisir.Makinenin calismayani olmaz guzel bakimini yaparsan calisir.Hayirli olsun.
Teşekkür ederim abiHayırlı olsun güle güle kullan
Patostan tek farkı var bunlar dane ayırmıyor Abi bunu takasla aldık eski römork vardı 4-5 binliralık onu verdik bunu aldikHııı bizim patosun bir benzeri anladım hep arkası remork lu gördüğüm için bilemedim bunlar kaç para celal
Anladım teşekkürlerTeşekkür ederim abi bakımını yapıyoruz bizde 60 lık erkunta koşacağüz iş yaparsa kullanırız yapmazsa satarız bundan önce elibollar vardı hurdalık oldu fiyatı uygunda bizden ondan aldık bunu
Teşekkür ederim abi
Patostan tek farkı var bunlar dane ayırmıyor Abi bunu takasla aldık eski römork vardı 4-5 binliralık onu verdik bunu aldik
Temizi 10 binden aşağı alınmaz biz kendi işimizde kullanacağız fazla külfetin altına girmeyelim dedik
hayırlı olsun Celal güle güle kulan .Ekli dosyayı görüntüle 47128
Teşekkür ederim abi sağolasınhayırlı olsun Celal güle güle kulan .
Hayırlı olsun toprağım
Abi bunu tarlaya giderken yanına götürüp bir ağacın altına koyacaksın off değme keyfineBahar gelirse sallanacağız gerçi bizim balkonda rüzgar eksik olmaz Ekli dosyayı görüntüle 47143
Allah razı olsun hemşerimHayırlı olsun toprağım
Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Hele balkon da ıyıydı ama Bı dukkan açtık başımıza iş açtık stres yapıyoruz yazın tadını alamıyoruzAbi bunu tarlaya giderken yanına götürüp bir ağacın altına koyacaksın off değme keyfine
Yine de şunu deyim bi özdöken vb. Markaların kalitesini bulamazsın beğenal da. beğenalın eskiden çok güzel kazayağları vardı sağlamdı ama gün geçtikce o kaliteyi kaybetmiş olabilir.Sağol teşekkür ederim.
Gres meme uçları ofsayt verdi kağıt gibi takmış içinde kırıldı [emoji4] bende hepsini söktüm değiştim
Yağmur yağdı yine iş durdu sahada denemedim henüz .
Özdeken kullanıyorduk 5 ortak sadece 5 tane bacağı kalmıştı bizim hürmüzün bizde yeni aldık birtane daha onuda köye hibe ettim isteyen kullansin.