Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Ekli dosyayı görüntüle 47128
Ekli dosyayı görüntüle 47129Ekli dosyayı görüntüle 47130
Arkadaşlar işimizi görür mü bundan önce elibollar küçük şanjıman vardı talihsiz bir kaza sonucu hurdaya gitti bu uygun fiyatlı olduğu için aldık markası çokcanlar
Ben bunu 1 defa kullandim.O zaman 55lik jd vardi,motoru cok zorluyodu,sapta yemiyodu,en son tarlanin bitimine az kala sanzimani dagildi,yaptirdik bi dahada kullanmadik,emanetti zaten.Bu iyi bi bakimdan gecerse calisir.Makinenin calismayani olmaz guzel bakimini yaparsan calisir.Hayirli olsun.

09/04/2020 Karaman Dereköy.
Arpalar güzel görünüyor.masallah.
Umarız bahar yağmurlu geçer.
IMG-20200409-WA0008.jpg
IMG-20200409-WA0007.jpg

Ben bunu 1 defa kullandim.O zaman 55lik jd vardi,motoru cok zorluyodu,sapta yemiyodu,en son tarlanin bitimine az kala sanzimani dagildi,yaptirdik bi dahada kullanmadik,emanetti zaten.Bu iyi bi bakimdan gecerse calisir.Makinenin calismayani olmaz guzel bakimini yaparsan calisir.Hayirli olsun.
Teşekkür ederim abi bakımını yapıyoruz bizde 60 lık erkunta koşacağüz iş yaparsa kullanırız yapmazsa satarız bundan önce elibollar vardı hurdalık oldu fiyatı uygunda bizden ondan aldık bunu
Hayırlı olsun güle güle kullan
Teşekkür ederim abi
Hııı bizim patosun bir benzeri anladım hep arkası remork lu gördüğüm için bilemedim bunlar kaç para celal
Patostan tek farkı var bunlar dane ayırmıyor Abi bunu takasla aldık eski römork vardı 4-5 binliralık onu verdik bunu aldik
Temizi 10 binden aşağı alınmaz biz kendi işimizde kullanacağız fazla külfetin altına girmeyelim dedik

Teşekkür ederim abi bakımını yapıyoruz bizde 60 lık erkunta koşacağüz iş yaparsa kullanırız yapmazsa satarız bundan önce elibollar vardı hurdalık oldu fiyatı uygunda bizden ondan aldık bunu

Teşekkür ederim abi

Patostan tek farkı var bunlar dane ayırmıyor Abi bunu takasla aldık eski römork vardı 4-5 binliralık onu verdik bunu aldik
Temizi 10 binden aşağı alınmaz biz kendi işimizde kullanacağız fazla külfetin altına girmeyelim dedik
Anladım teşekkürler

Sağol teşekkür ederim.
Gres meme uçları ofsayt verdi kağıt gibi takmış içinde kırıldı [emoji4] bende hepsini söktüm değiştim
Yağmur yağdı yine iş durdu sahada denemedim henüz .
Özdeken kullanıyorduk 5 ortak sadece 5 tane bacağı kalmıştı bizim hürmüzün bizde yeni aldık birtane daha onuda köye hibe ettim isteyen kullansin.
Yine de şunu deyim bi özdöken vb. Markaların kalitesini bulamazsın beğenal da. beğenalın eskiden çok güzel kazayağları vardı sağlamdı ama gün geçtikce o kaliteyi kaybetmiş olabilir.