Makinanın lastigi çift sıra olmadığı zaman iyce eziyor iki gün önce barış ile yan yana soktuk
Abi sürekli 1 sene aycicek 1 sene bugday eksen tarla iyice ölmezmi tarlayı ne ile destekliyorsun? Bide abi neden azot bağlayıcı ürünler ekmeyi tercih etmiyorsun mesela nohut mesela fiğ de azot bagliyormus diye duydum balyalayıp satabilirsinAbi biz 1 yıl aycicek 1 yıl buğday ekiyoruz sapları temizledik yağmur yağsa kültivatörle sürecektik önden 1 kere ama daha beklemedeyiz☺
Sürekli ayçiçek ekilirse tarla hastalık yapar kardeşim. Kuru tarlalara buğday ayçiçek ekildigi için başka susuz olacak ürün yok ve nohut bölgemizde olmuyorAbi sürekli 1 sene aycicek 1 sene bugday eksen tarla iyice ölmezmi tarlayı ne ile destekliyorsun? Bide abi neden azot bağlayıcı ürünler ekmeyi tercih etmiyorsun mesela nohut mesela fiğ de azot bagliyormus diye duydum balyalayıp satabilirsin
Anladım abi sağol ayıp sorması verimleriniz dekara kac kg buğday ve aycicegindeSürekli ayçiçek ekilirse tarla hastalık yapar kardeşim. Kuru tarlalara buğday ayçiçek ekildigi için başka susuz olacak ürün yok ve nohut bölgemizde olmuyor
Verimler yağmura bağlı kardeşim malum çukurova burası bilirsin sürekli yazAnladım abi sağol ayıp sorması verimleriniz dekara kac kg buğday ve ayciceginde
Valla abi maşallah gene verimlerinizin en düşük hali bile güzel. Çukurova dedimi akan su dururVerimler yağmura bağlı kardeşim malum çukurova burası bilirsin sürekli yazyağmur zamanında yağarsa buğday da 500 600 e kadar veriyor en kötü 250 300 verir yağmur olmazsa.
Ayçiçeğinde herşey tarlaya bağlı hiç gübre atılmayıp ara çapa dahi olmayan tarladan 305 kg ayçiçek biçildi, gübre ve ara çapa uygulanan diğer tarla dan 250 kg verim alındı![]()
Teşekkür ederim kardeşim cumlemize allah kolaylık versinValla abi maşallah gene verimlerinizin en düşük hali bile güzel. Çukurova dedimi akan su dururAllah kolaylık versin abi saygılar
Meysuluk çekiyoruz 2017 yılı elma hasatı bugün itibariyle sona erdi![]()
![]()
Kardeş Allah bereket versin, meysuluk lar kactan gidiyor?...
Meysuluk çekiyoruz 2017 yılı elma hasatı bugün itibariyle sona erdi![]()
![]()
Sefam kolay gelsin [emoji5] bizim buralarda da 50-60 kuruş fiyatlar