ben 130-150 m cıvarında sondaj dusunuyorum 40 ile 60 m den sonra mermere gırıyor 50 metreden 70 80 metreye kadar mermer gıden bolgeler ver ben mermerin altına ınmeyı planlıyorum.bu metrelerden oturak motoru ıle suyu cekemezmıyız
ben 130-150 m cıvarında sondaj dusunuyorum 40 ile 60 m den sonra mermere gırıyor 50 metreden 70 80 metreye kadar mermer gıden bolgeler ver ben mermerin altına ınmeyı planlıyorum.bu metrelerden oturak motoru ıle suyu cekemezmıyız
Elektriğin 2.5 katı maliyetli oluyo mazot ile . Hesabını sen yap [emoji6]ben 130-150 m cıvarında sondaj dusunuyorum 40 ile 60 m den sonra mermere gırıyor 50 metreden 70 80 metreye kadar mermer gıden bolgeler ver ben mermerin altına ınmeyı planlıyorum.bu metrelerden oturak motoru ıle suyu cekemezmıyız
![]()
![]()
Bugünkü iş satış. No:16 da 17.5 protein dikkat...
bu aralar hiç durmuyon..buğday ekimi . Emirdag. Tavin tadi yok ama aceleciler ekiyor .
Biz daha yerleri surmedik
2017 buğday ekimi . Emirdag. Tavin tadi yok ama aceleciler ekiyor .![]()
Buluşma ne zaman ki [emoji15] çalışıyo gibiyiz bal yok ortada [emoji3]bu aralar hiç durmuyon..
buluşmada biryerlere kaçalım..
iki laf ederük![]()
Bizde nadas uygulanıyor . Çavdar pancar ve nohut yerlerini bende sürmedim dahaBiz daha yerleri surmedik
Bal yok ortada diyon abide, hiç durmadan geziyonBuluşma ne zaman ki [emoji15] çalışıyo gibiyiz bal yok ortada [emoji3]
2017 buğday ekimi . Emirdag. Tavin tadi yok ama aceleciler ekiyor .![]()
biçim sonrası hemen sürmek gerekiyor.Masallah kolay gelsin herkes ekime başlamış yavaş yavaş daha bizim buralarda tarlaları süremedik yağmur bekliyoruz