Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsun çok üzüldük ama vadesi yetince elden birşey gelmıyor elimizden gelen her çabayı gösterdik 22 aydır ama maalesef bu hastalığı Allah kimseye vermesin
ufukçum başın sağolsun,Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsun çok üzüldük ama vadesi yetince elden birşey gelmıyor elimizden gelen her çabayı gösterdik 22 aydır ama maalesef bu hastalığı Allah kimseye vermesin
Basin sagolsun abi.Allah rahmet eylesin.Bizde nohut ektik yarın ilacına başlayacağız bugun Bı holder attık sadece yorulduk çay demledim içeçez artık çiftci lik amcamla bana kaldı gıbı birşey maalesef dedemi kaybettik geçen her tarafta dedemin bir hatırası var unutulacak gıbı değil Ekli dosyayı görüntüle 45786
Mevlam rahmet eyleye başınız sagolsun ufuk.Bizde nohut ektik yarın ilacına başlayacağız bugun Bı holder attık sadece yorulduk çay demledim içeçez artık çiftci lik amcamla bana kaldı gıbı birşey maalesef dedemi kaybettik geçen her tarafta dedemin bir hatırası var unutulacak gıbı değil Ekli dosyayı görüntüle 45786
Devri daim olsun. Allah rahmet eylesin Ufuk abiArkadaşlar herkese çok teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsun çok üzüldük ama vadesi yetince elden birşey gelmıyor elimizden gelen her çabayı gösterdik 22 aydır ama maalesef bu hastalığı Allah kimseye vermesin
Başınız sağ olsun arkadaşım. Mekanı cennet olsun inşallahArkadaşlar herkese çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun
Başınız sağolsun UfukBizde nohut ektik yarın ilacına başlayacağız bugun Bı holder attık sadece yorulduk çay demledim içeçez artık çiftci lik amcamla bana kaldı gıbı birşey maalesef dedemi kaybettik geçen her tarafta dedemin bir hatırası var unutulacak gıbı değil Ekli dosyayı görüntüle 45786
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun
Başınız sağ olsun, Allah sabır versin.Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun.