Aynen öyle sadaka belayı defederGecmiş olsun sen bi garibanı sevindir derim once pulluk sonra bu
Aynen öyle sadaka belayı defederGecmiş olsun sen bi garibanı sevindir derim once pulluk sonra bu
Maşallah çıkışı güzel Allah hasat edip yemeyi nasip etsin tohum ve fao neydi Mahmut bey.Şükür sıkıntısız çıktı misirlar [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 45731Ekli dosyayı görüntüle 45732
Teşekkür ederim abi sağolasin cumlemizin bereketli olsunAllah biçmek nasip etsin Mahmut maşallah [emoji108]
Teşekkür ederim sağolun tohum pioneer 2088Maşallah çıkışı güzel Allah hasat edip yemeyi nasip etsin tohum ve fao neydi Mahmut bey.
Basak ne zaman transfer oldu abiSezon öncesi yeni elemana bakım yapıyorum [emoji123] Ekli dosyayı görüntüle 45767
Haftasonu geldiBasak ne zaman transfer oldu abi
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesinBizde nohut ektik yarın ilacına başlayacağız bugun Bı holder attık sadece yorulduk çay demledim içeçez artık çiftci lik amcamla bana kaldı gıbı birşey maalesef dedemi kaybettik geçen her tarafta dedemin bir hatırası var unutulacak gıbı değil Ekli dosyayı görüntüle 45786
Başın sağ olsun Allah sizlere sağlık sıhhat versinBizde nohut ektik yarın ilacına başlayacağız bugun Bı holder attık sadece yorulduk çay demledim içeçez artık çiftci lik amcamla bana kaldı gıbı birşey maalesef dedemi kaybettik geçen her tarafta dedemin bir hatırası var unutulacak gıbı değil Ekli dosyayı görüntüle 45786
Başın sağolsun ufuk, Allah sabır versin.Bizde nohut ektik yarın ilacına başlayacağız bugun Bı holder attık sadece yorulduk çay demledim içeçez artık çiftci lik amcamla bana kaldı gıbı birşey maalesef dedemi kaybettik geçen her tarafta dedemin bir hatırası var unutulacak gıbı değil Ekli dosyayı görüntüle 45786
Basın sağolsunBizde nohut ektik yarın ilacına başlayacağız bugun Bı holder attık sadece yorulduk çay demledim içeçez artık çiftci lik amcamla bana kaldı gıbı birşey maalesef dedemi kaybettik geçen her tarafta dedemin bir hatırası var unutulacak gıbı değil Ekli dosyayı görüntüle 45786
Başın sagolsun ufukBizde nohut ektik yarın ilacına başlayacağız bugun Bı holder attık sadece yorulduk çay demledim içeçez artık çiftci lik amcamla bana kaldı gıbı birşey maalesef dedemi kaybettik geçen her tarafta dedemin bir hatırası var unutulacak gıbı değil Ekli dosyayı görüntüle 45786
Başın sağolsun, dedelerin yeri biz torunlar için oldukça farklı.Bizde nohut ektik yarın ilacına başlayacağız bugun Bı holder attık sadece yorulduk çay demledim içeçez artık çiftci lik amcamla bana kaldı gıbı birşey maalesef dedemi kaybettik geçen her tarafta dedemin bir hatırası var unutulacak gıbı değil Ekli dosyayı görüntüle 45786
Başın sağolsun hemşehrim, mekanı cennet olsun.Bizde nohut ektik yarın ilacına başlayacağız bugun Bı holder attık sadece yorulduk çay demledim içeçez artık çiftci lik amcamla bana kaldı gıbı birşey maalesef dedemi kaybettik geçen her tarafta dedemin bir hatırası var unutulacak gıbı değil Ekli dosyayı görüntüle 45786
Beni de dün tarlada güneş çarptı Yusuf abi yatana kadar basım ağrıdı [emoji16] ters iklimler yaşıyoruz [emoji4]
Başınız sağolsun Allah rahmet etsinBizde nohut ektik yarın ilacına başlayacağız bugun Bı holder attık sadece yorulduk çay demledim içeçez artık çiftci lik amcamla bana kaldı gıbı birşey maalesef dedemi kaybettik geçen her tarafta dedemin bir hatırası var unutulacak gıbı değil Ekli dosyayı görüntüle 45786