Evet yeni ayarında 2020 model fazla kullanılmadıPulluk yeni gibi duruyor inç mi büyüteceksiniz
Td65d de kullanıyordum
Traktoru Değiştirdim TD100 Aldım
5/12 ünlü Aldım
Evet yeni ayarında 2020 model fazla kullanılmadıPulluk yeni gibi duruyor inç mi büyüteceksiniz
Taban mevzusu mühim konu.Taban ve yanlar kaç milimdi hocam?
Hayırlı olsun/ 4/11 kaça gitti takasmı ettiniz?Evet yeni ayarında 2020 model fazla kullanılmadı
Td65d de kullanıyordum
5/12 ünlü Aldım
TD65D deyip geçme Cemal. Üç silindir 65 HP traktörün pancar tarlasında gezdirdiği yüke bak, 16-17 ton vardır.Yoldan geçerken görünce, izin alıp resmini çektim.Millet bir markayı tutuyorsa sebebi vardır.İstediğin kadar 30 yıllık model de.Evet yeni ayarında 2020 model fazla kullanılmadı
Td65d de kullanıyordum
5/12 ünlü Aldım
Teşekkürler kendim sattım ben yeni aldığımı uyguna aldığım için bunuda hemen verdimHayırlı olsun/ 4/11 kaça gitti takasmı ettiniz?
Abi 18 sene kullandım hem yakıt hemde çekiş olarak cok iyi bi traktorTD65D deyip geçme Cemal. Üç silindir 65 HP traktörün pancar tarlasında gezdirdiği yüke bak, 16-17 ton vardır.Yoldan geçerken görünce, izin alıp resmini çektim.Millet bir markayı tutuyorsa sebebi vardır.İstediğin kadar 30 yıllık model de.
güzel verim. arpa cinsi nedir ?Sivasin 1350 rakimli köyü arpa donume ortalama 630kg ile rekor verim aldim. Tarla kirac tarla tabana 20kg dap ve uste 18kg ure verildi sizce nasil.
Ünlü pulluk sac koymuş oraya ot ve camur birikmiyor tarladan cık pulluk tertemizİşleyen demir ışıldarmış.
Ekli dosyayı görüntüle 83011
Pulluğa çok ot dolanıyor, birde sol tarafından yan kısmına çok toprak sarıyor.
Temizleme sorunu az olan pulluk nasıl olur?
Bereketli olsun bizim tarlalarda 2. Ürün barbunya var daha bizim ekim zamanına 1 ay civarı var dahaBuğday ekimi sona yaklaşıyor.
Esperia, Selenivka Odeska ve Aliağa ekiyoruz. Bayraktar’dan kurtuldum sonunda. Güzlük arpa olarak Sentoza ekecektik tohumun gelişi iptal oldu, mecbur Tarm-92 ektik.
Gübremiz Gübretaş EFT DAP. Dekara 13 kg civarı veriyoruz.
Pulluk-Kazayağı-Goble-Silindir sonucu tarlalar uçak indirecek kıvamda.
Mibzerin alt takımı komple sıfırladık. Tapanı söküp sürgü zincirlerini taktık. Silindire su doldurduğumuz için çekiyi güçlendirdik, sökülebilir yaptığımız iskelemizi tamamen sabitledik. Gübre dişlilerini de önceden sıfırlamıştım zaten, mibzer bu haliyle bir 27 sene daha gider
Şimdi iyi bir yağış lazım bize. 2-3 gün sonraya yağış gösteriyor, bakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 83157
Bereketli olsun.Buğday ekimi sona yaklaşıyor.
Esperia, Selenivka Odeska ve Aliağa ekiyoruz. Bayraktar’dan kurtuldum sonunda. Güzlük arpa olarak Sentoza ekecektik tohumun gelişi iptal oldu, mecbur Tarm-92 ektik.
Gübremiz Gübretaş EFT DAP. Dekara 13 kg civarı veriyoruz.
Pulluk-Kazayağı-Goble-Silindir sonucu tarlalar uçak indirecek kıvamda.
Mibzerin alt takımı komple sıfırladık. Tapanı söküp sürgü zincirlerini taktık. Silindire su doldurduğumuz için çekiyi güçlendirdik, sökülebilir yaptığımız iskelemizi tamamen sabitledik. Gübre dişlilerini de önceden sıfırlamıştım zaten, mibzer bu haliyle bir 27 sene daha gider
Şimdi iyi bir yağış lazım bize. 2-3 gün sonraya yağış gösteriyor, bakalım.
Ekli dosyayı görüntüle 83157
Bereketli olsun bizim tarlalarda 2. Ürün barbunya var daha bizim ekim zamanına 1 ay civarı var daha
Bereketli olsun.
Bizde iki sefer yağmur aldık ama kuru kuru sürüyoruz, arpa ekilebilir ama buğday için bizde zaman erken sayılır.