Bu pas ilaci var ya bu ot ilacinin içine karıştırılıp atılsa faydası oluyor mu veya bir hafta sonra felan mi atılsa iyi olur
Çok strese sokar bence bitkiyi. Bir de pas ilacı atım zamanıyla ot ilacı atım zamanı birbirini tutmuyor, ya pas erken atılmış olacak ya da ot ilacı geç atılmış olacak. Çift uygulama yapılıyorsa bilmem.Bu pas ilaci var ya bu ot ilacinin içine karıştırılıp atılsa faydası oluyor mu veya bir hafta sonra felan mi atılsa iyi olur
Yeni pulluğun hayırlı olsun,güle güle kullan Baki.
Pulluk uç demirlerin ''beni değiştir''diyor.Sadece uç demiri fazla tutmaz.
Bereketli olsun ot ilacını ihmal etme aman Deyim hastalık gelmezse bazen nohut çok güzel çıkıyor ilk defa ektiyseniz biçer gelir mi sizden başka eken var mi8 dekar bi tarla vardi deneme amaçlı 4 dönümüne nohut ektik ilk defa nohut ektik , tohumu ilce tarımın %50 hibeli verdiği azkan nohuttan ektik . Geri kalan kısmınada yulaf ektik .
buğday fiyatlarından umudum yok. üstüne kuraklıktan buğdayların ekimi geçe kaldı şimdi de iki aydır doğru düzgün yağış olmadığından buğdayları bozmayı düşünüyoruz. Yerine dane mısır ekme planımız var. hayırlısı bakalımHerkese kolay gelsin,Ayçiçeği nin ekimini yaptık.Kosturmaca dan foto çekemedim. İs bitince bugdaylari gezdim,başak cikarmaya başlamış, şimdilik durum bu.
Bu arada dünya gazetesi buğday fiyatları ile haber yapmış, biraz aklım karıştı.
Artık hayırlısı olsun...
En doğrusunu yaparsınız, artık tarlaya buğday ekilmez, başka ürünlere yönelmek en doğusu, masraf fazla girdiler yüksek, buğdayı alan yok fiyat aşırı düşük, bu şartların düzelme ihtimali sıfır, uzun yıllar düzelmez, bu yüzden münavebe için bile buğday ekilmez, tarla boş kalsa dinlendiridiği durumda buğday ekip kaldırmaktan daha iyi olur.buğday fiyatlarından umudum yok. üstüne kuraklıktan buğdayların ekimi geçe kaldı şimdi de iki aydır doğru düzgün yağış olmadığından buğdayları bozmayı düşünüyoruz. Yerine dane mısır ekme planımız var. hayırlısı bakalım
Bu sene buğdayı alan olmaz bence hatta devlet bile almayabilir anlamadığım tek nokta bu insanlar un tuketiyor depolar niye bosalmiyorHerkese kolay gelsin,Ayçiçeği nin ekimini yaptık.Kosturmaca dan foto çekemedim. İs bitince bugdaylari gezdim,başak cikarmaya başlamış, şimdilik durum bu.
Bu arada dünya gazetesi buğday fiyatları ile haber yapmış, biraz aklım karıştı.
Artık hayırlısı olsun...
Tahıl koridorundan limanlarımıza gelen geminin sayısı belli değil,Bu sene buğdayı alan olmaz bence hatta devlet bile almayabilir anlamadığım tek nokta bu insanlar un tuketiyor depolar niye bosalmiyor
Gecen yil devlet ciftciden aldigi buğday ın uzerine Bazı kaynaklar Ukrayna'dan gelen buğdayın 14 milyon tona ulaştığını söylüyor, rusyanin payı bunun için de mi disindami bilmiyoruz...Bu sene buğdayı alan olmaz bence hatta devlet bile almayabilir anlamadığım tek nokta bu insanlar un tuketiyor depolar niye bosalmiyor
Mezbahada karkas 250 kg lık sığırlar kesime geliyor.Bu sene buğdayı alan olmaz bence hatta devlet bile almayabilir anlamadığım tek nokta bu insanlar un tüketiyor depolar niye boşalmıyor.
Bereketli olsun toprak ağır değil mi Edirne’nin neresiAyçiçekleri ni ekmeye başladık bugün.. En büyük yardımcım ileEkli dosyayı görüntüle 80355Ekli dosyayı görüntüle 80356
Buğdaylarin biçim zamanıyla ayni zamana denk gelcek şekilde ektik. OT ilacı gerekli diyolar bakalım hayırlısı.Bereketli olsun ot ilacını ihmal etme aman Deyim hastalık gelmezse bazen nohut çok güzel çıkıyor ilk defa ektiyseniz biçer gelir mi sizden başka eken var mi
İlaç hemen at yada çatal olunca challenge atBuğdaylarin biçim zamanıyla ayni zamana denk gelcek şekilde ektik. OT ilacı gerekli diyolar bakalım hayırlısı.