Kemal aksezgin 4 lü 14 “ pulluk ile mısır yerlerimizi sürdük , agır tip koble ile fiğ ekimine hazırladık.
Abi siz pirinci bictikten sonra mı buğday ekiyorsunuzTrakyalının hali bu yıl yaman..
Bu yerler nasıl adam olur nası ekeriz bilmiyorum. Hala 2 günde bir yağmur gösteriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 78288
Yer Buğday yeri abi fotoğraftaki. Yağışlardan sonra böyle oldu. Ben Trakyanın girişindeyim buralarda pirinç yok ama benim bildiğim pirinç yerine yine pirinç ekiliyorAbi siz pirinci bictikten sonra mı buğday ekiyorsunuz
Anladım hayırlı günler olsun inşallah ekersinYer Buğday yeri abi fotoğraftaki. Yağışlardan sonra böyle oldu. Ben Trakyanın girişindeyim buralarda pirinç yok ama benim bildiğim pirinç yerine yine pirinç ekiliyor
Bizde yağmur varken tarlalar tava gelmemiş , altları yarım kurulu çıktı.Trakya'da kuruya neden ekilmiyor da yağış bekleniyor
Yağışlar gelmeden kuruya ekip yağmuru beklemenin ne dezavantajı var
Yastık başlarında üst üste fazla ekiyobilirsin onada dikkat ettEyvallah hocam, amin.
Başlamadan önce kendi oluklarıyla kalibrasyonu yaptım hocam, 26 kg tarttığım halde 30 kg döktü, onuda klape açıklığına bağladık.
Yastık başlarında o şekilde bindirme yapmadım, en son klape açıklığına bağladık arkadaşlarla, nasip olursa bi dahakine klapeleri bi tık daraltacağım. Hatta şimdi sana yazarken kataloğa baktım, 3 te ekmiştim ama buğdayda 2 de olması gerekiyomuş.Yastık başlarında üst üste fazla ekiyobilirsin onada dikkat ett
İnsan alışınca taksiye binincede arıyor sinyalin oralardaPowerşhuttleye Alışmak biraz zaman alıcak
Ama kullanımı çok güzelEkli dosyayı görüntüle 78340
Aynen sabah akşam köye 20 km gidip geliyorum arabaya binince tuhaflık geliyir koltuk yaninda geri geri gelirken levye aramışlım oluyorduİnsan alışınca taksiye binincede arıyor sinyalin oralarda
Geçmiş olsun ekipmanın ağırlığı ne kadardı? Gördüğüm kadarıyla traktörün kaldırma kapasitesi de pek düşük değil gibi, ama pulluğun ağırlığı kaç o da önemliSelamın aleyküm
Herkese kolay gelsin traktörünüz ekipmanı kaldırmada zorluk çekerse benim gibi hidrolik kolların basıncını yükselttirmeyin mümkünse ekipmanı küçültmeyi deneyin.Acı tecrübe. @mkemalackgz
Ekli dosyayı görüntüle 78400Ekli dosyayı görüntüle 78402Ekli dosyayı görüntüle 78403