Arkadaşlar ekiplere bu tarz benim septorya olarak düşündüğüm bir sıkıntı var acaba ilaçlama için erken mi? Ben bayrak yaprağa bulaşmadan ilaçlama niyetindeyim. Bilgisi olan Arkadaşlar bir yardımcı olursa çok sevinirim
Ya pas ya septorya, acilen ilaçlama yapman gerekebilir. Hastalık ilerlerse buğday bulamazsın hasatta. Burada baya ilerleyen tarlalar var durum sıkıntılı.Arkadaşlar ekiplere bu tarz benim septorya olarak düşündüğüm bir sıkıntı var acaba ilaçlama için erken mi? Ben bayrak yaprağa bulaşmadan ilaçlama niyetindeyim. Bilgisi olan Arkadaşlar bir yardımcı olursa çok sevinirim
Ele bulasmiyor o yüzden ben septorya olarak düşündüm.Ya pas ya septorya, acilen ilaçlama yapman gerekebilir. Hastalık ilerlerse buğday bulamazsın hasatta. Burada baya ilerleyen tarlalar var durum sıkıntılı.
Hocam bir de bu aşamada tek doz yeterli olur mu yoksa 2. gerekebilir mi?Ya pas ya septorya, acilen ilaçlama yapman gerekebilir. Hastalık ilerlerse buğday bulamazsın hasatta. Burada baya ilerleyen tarlalar var durum sıkıntılı.
Duruma göre bakmalısın, çok ilerlemeden uygulama yaparsan yeterli gelir büyük ihtimalle. Eğer hiç bir gelişme yoksa bir ziraat mühendisine danışarak sormalısın.Hocam bir de bu aşamada tek doz yeterli olur mu yoksa 2. gerekebilir mi?
Duruma göre bakmalısın, çok ilerlemeden uygulama yaparsan yeterli gelir büyük ihtimalle. Eğer hiç bir gelişme yoksa bir ziraat
İlginiz için çok teşekkür ederim hocamDuruma göre bakmalısın, çok ilerlemeden uygulama yaparsan yeterli gelir büyük ihtimalle. Eğer hiç bir gelişme yoksa bir ziraat mühendisine danışarak sormalısın.
Bol kazançlı arızasız bir sezon diliyorum fiyat ne oldu peki
Teşekkür ederim bağlama fiyat belli değilBol kazançlı arızasız bir sezon diliyorum fiyat ne oldu peki
Hayırlı olsun UfukŞu malzeme 4300 liraya iyi demi arkadaşlar bu biraz iş yapar demi
Ufuk hayırlı olsunŞu malzeme 4300 liraya iyi demi arkadaşlar bu biraz iş yapar demi
Sağol abi amcam almış senede bir sap balyası yaparken lazım oluyor inşallah çalışır teferruatlıysa zor düzen tutar o zaman.Hayırlı olsun Ufuk
Teknik olarak kullanması detaylı bir ekipman yazmaya kalksam cok uzun
Bilen birilerinden yardım almanızı tavsiye ederim
İnşallah o helikopter dediğine baktım da bize ona gerek yok gardaşım o çok güzel birşey ama onun için ot olmalıUfuk hayırlı olsun
Artık bunların modası geçti
Helikopterler cıktı
Bunu kullanması biraz ugraştırıyor bazı markalar aciyı ıyı ayarladınmi helikopter gibi namlu yapar
Senin işini görür yani
Fiyat olarak cok iyi
Aleyküm selam ,3.650 tl. Ve fare
Selamlar beyler. Yoğun çalışıyoruz.
Herkesin nasibi bol olsun.