Bugün yaklaşık 20 senedir ekilmeyen bi tarla vardı 15 20 tane ince ağaç çıkmış biraz çalı vardı onları temizledik tarlayi sürdüm pulluğun orta kulağının ucu tarlada düşmüş gittim aradım bulamadım kazayağı çekerken bulcaz artık
Daha çok mısır var bizim buralarda mısırların yarısı duruyor, nemler düşmüyor dün amcazade 19 nemle biçti bizim nemler 17-18 geliyor. Salı başlayacaz nasip olursaRabbim bi an önce biçmek nasip etsin abi ne diyeyim
Aralık ayı geldi bu zamana kadar yağışda olmadı biçmek için epey bi zaman vardı hala var mıdır ki hiç aklıma gelmedi
Daha çokmuş abi nemlerin düşmemeside enteresan.Daha çok mısır var bizim buralarda mısırların yarısı duruyor, nemler düşmüyor dün amcazade 19 nemle biçti bizim nemler 17-18 geliyor. Salı başlayacaz nasip olursa
sana kış geldiyse 1 ay içinde de bize gelir abim,"""Sanmaki yaşıyorum """
Ferdi Tayfur,
Sobalar canımız...
kompresörün hava temizleyici gibi şeffaf kapaklı bir bölümü var. onun giriş çıkışlarından biri tıkanmıştı bizde bir kere.yok hocam denemedım
Tankın çıkışları vanalı ve bazen açıyorum tıkanıklık var mı dıye muhtesem hava çıkıyor galiba kalın hortum lazım
Daha ekinleri ekemediksana kış geldiyse 1 ay içinde de bize gelir abim,
Rabbim kolaylık versin..
Amin Allah razı olsun,sana kış geldiyse 1 ay içinde de bize gelir abim,
Rabbim kolaylık versin..
motor modeli ne acaba? sürüm bitmeyenler sınıfındayız bizdeEkli dosyayı görüntüle 72964Ekli dosyayı görüntüle 72965
Ekini ekenler derin bi oh çekti
Sürümü bitmeyenlerin gözü yaşlı
En iyisi biraz daha güneşlesin.
T6.165AC bi an evvel biter inşallahmotor modeli ne acaba? sürüm bitmeyenler sınıfındayız bizde
Kolay gelsin Cemal kardeşim, pulluk yada çizel sonrası rotovatör merdane kombini çeksen ekim için tek seferde hazır olmaz mıBu yılda kurak bi sezon yaşıyoruz
Kimse yerleri işlemeye cesaret edemiyor
Pullukla başladım sürmeye cıkan kezekleri eritmek imkansız sonra cizelle denedim pulluğa gore daha iyi iş yaptı yinede kezekli oldu hem ciy kalmasın hemde cıkan kezekler biraz erisin diye diskaro çektim tavlı yerler tek kat kurtardı kezekli yerleri 2 kat gectim 2 katta tırmik atıcam sonra inşallah ekimi yapıcaz
Ekli dosyayı görüntüle 73013Ekli dosyayı görüntüle 73014Ekli dosyayı görüntüle 73015Ekli dosyayı görüntüle 73016
Bu yılda kurak bi sezon yaşıyoruz
Kimse yerleri işlemeye cesaret edemiyor
Pullukla başladım sürmeye cıkan kezekleri eritmek imkansız sonra cizelle denedim pulluğa gore daha iyi iş yaptı yinede kezekli oldu hem ciy kalmasın hemde cıkan kezekler biraz erisin diye diskaro çektim tavlı yerler tek kat kurtardı kezekli yerleri 2 kat gectim 2 katta tırmik atıcam sonra inşallah ekimi yapıcaz
Ekli dosyayı görüntüle 73013Ekli dosyayı görüntüle 73014Ekli dosyayı görüntüle 73015Ekli dosyayı görüntüle 73016
Bu yıl bende ilk defa bizde rotavator ile buğday yeri hazırlayanlar gördümKolay gelsin Cemal kardeşim, pulluk yada çizel sonrası rotovatör merdane kombini çeksen ekim için tek seferde hazır olmaz mı
Teşekkur ederim Rotovator var aslinda onuda düşündüm dizkaro ile istedim gibi oldu yinedeKolay gelsin Cemal kardeşim, pulluk yada çizel sonrası rotovatör merdane kombini çeksen ekim için tek seferde hazır olmaz mı
Sağolasın hocamKolay gelsin.
İki gün önce arpa ekimlerine başladık.
Bugün tamamladık.
Bizde çisenti şeklinde de olsa yağmur vardı.
Yağmurların arkasından tarlayı sürüp hemen bir kat tırmık çekip hazır bırakanlar tavı kaçırmadı.
Sürüp bırakanların kesekleri kurudu.
Tavuk gübresinin katkısıyla tavı tutabildik.
Dün yonca tarlası bozduk, fazla kurumadan iki kat tırmık atıp ardından hemen ekeriz.
2 gündür kimsede kıpırtı yokBu yıl bende ilk defa bizde rotavator ile buğday yeri hazırlayanlar gördüm
Genelde diskaro kullanılır
Kurak bir yıl oldu bu yıl