Güzelmiş,bende tuz ve arpa ile alıştırdım.abi babam sürüden 3-4 tane koyunu merada cebinden besler,cebinde çekirdek,meşepalamudu,kuru bakla,alfad gezdirir,
ekmekçi koyun derler bizde ama sizde adı farklı olabilir,
babamın yakınında dolanırlar seslendimi koşturup gelir,
sürüyü toparlamak için bu şekilde eğitir,yalnız koçlara kesinlikle yüz vermeye gelmez elden beslenmez,Allah korusun arkanı döndünmü yiyecek vermiyo diye kafa atar,
senin ekmekçi belli etmiş kendini
Sinan biz böyle balya yükleyip eve getirmeye kalksak evin yolunu yarı etmeden ya römork devrilir ya üstündekiler dökülürBugün harman yerinden balya çektik unutmamak lazım balya yüklemeyi
Arpalara üst gübresi ne atam diye düşünüyorum bende.Leonardit aldım aksam akşam artık ucuzu neyse onu alacaz gibi görünüyo
Kamyoncu arkadasim var o getirdi ayarlarim dersen nakliye dahil tonu 450 ye geldi ama ben 25 lik cuvalli aldim taşıması rahat olsun diye dokme 350 ye geliyo tonu dersen arayam 10 ton dökme getirsin sanaArpalara üst gübresi ne atam diye düşünüyorum bende.
Kaça aldın kimden aldın abi
Şimdilik lazım değil abi ekmeden olsaydı olurdu diğer sezonda kullanmayı düşünüyorumKamyoncu arkadasim var o getirdi ayarlarim dersen nakliye dahil tonu 450 ye geldi ama ben 25 lik cuvalli aldim taşıması rahat olsun diye dokme 350 ye geliyo tonu dersen arayam 10 ton dökme getirsin sana
Nezaman lazım olursa buluruz sanaŞimdilik lazım değil abi ekmeden olsaydı olurdu diğer sezonda kullanmayı düşünüy
Üst gübre olarak verilir mi bu leonardit?Nezaman lazım olursa buluruz sana
Bu yıl alan baya oldu
Bende düşündüm ama icat ettiğim tarlayı seneye tutmam diye masraf etmiyeyim dedim. Tarla sahibi kesin bişey demediNezaman lazım olursa buluruz sana
Bu yıl alan baya oldu
Fikrim yok biz kaysiya sonbaharda atip kültivatör cekiyozÜst gübre olarak verilir mi bu leonardit?
Geçmiş olsun Emre, bu pancar işininde en gıcık yanı bu çöker bi araba yarım gün uğraşYükledik çöktük ,defransiyel kırıldı boşalttık çıkardık böyle
Aleyküm selam,Bu geldi, gitmez taa nisana kadar,
Lastikleri değiştirelim.
Selamlar, kolay gelsin herkese.
Geçmiş olsun,bu bir felaket,sabır lazım.Yükledik çöktük ,defransiyel kırıldı boşalttık çıkardık böyle
Hocam,önlemler alındı,asayiş berkemal.Aleyküm selam,
Söyledik dimi , Kasım son haftası etkili kar yağışı olur, diye.
Cam suyuna antifriz koymayı unutmayınız.