Masallah dondan etkilenmezse iyi olurBizim burada çubuğa kalkan var
Masallah dondan etkilenmezse iyi olurBizim burada çubuğa kalkan var
Çok erken biçilir onlar bereket biçerdöveri erken den bakıma verdikMasallah dondan etkilenmezse iyi olur
Evet abi iklim değişikliği burası sıcak olduğu için erken gelişiyor diğer bölgelere göreOnu biliyorum canim tabi bicilirken kuruyucak da ben daha once demistim ama siz erken biciyonuz ya ondan dolayi cok degişik geliyor
Hayırlı olsun bakım iyidir[emoji4]Çok erken biçilir onlar bereket biçerdöveri erken den bakıma verdik [emoji4]
Bende 2014 emotion ful paket var 55 binde suan gayet memnunum hayirli olsun![]()
Dayıma araba aldık [emoji4]
Bu 2011 model dinamik serisi idi galiba öyle bişey 90 binde ben doblo taraftarıyım tabiBende 2014 emotion ful paket var 55 binde suan gayet memnunum hayirli olsun
2012 doblo safalina kullandin ful paket 110 bin km de satip bunu aldim arasinda dunya fark var doblo tam kamyonet bu hem otomobil hemde kamyonet gibi kullanim daha rahat doblo kamyon surer gibi geliyodu benim tercih fio dan yanaBu 2011 model dinamik serisi idi galiba öyle bişey 90 binde ben doblo taraftarıyım tabi
Bende kangoo var hiç bişey onun yerini tutmaz r11 r9 r12 hariç.2012 doblo safalina kullandin ful paket 110 bin km de satip bunu aldim arasinda dunya fark var doblo tam kamyonet bu hem otomobil hemde kamyonet gibi kullanim daha rahat doblo kamyon surer gibi geliyodu benim tercih fio dan yana
Maşallah emrah hazırlamışın gübreleri,bereketi bol olsun
Saatinin orjinal oldugunu düşünüyorum çünkü traktör temiz gozukuyor. Lastik durumuda iyi.Yinede saticiyla konusmakta fayda var.Bence alınabilecek bi traktör.Bu traktor nasil arkadaslar saati orjinalmi me isinde calismis olabilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...6230,ilk-sahibinden.cok-temiz-524803649/detay
Bu işin şakası olmaz geçmiş olsunBen yoruldum hayat gelme ustume![]()
Nolmuş buna yaBen yoruldum hayat gelme ustume![]()