Bereketli olsun ufuk masrafı kurtarıyormuBugun 60 dekar yer biçtik galıba 7 ton civarı çıktı çogu nohut yeriydı
Zannetmiyorum zaten 23 kg felan tohum 32 kg kira geri kalanı da var sen hesap et gübreler var dahaBereketli olsun ufuk masrafı kurtarıyormu
Çiftcilik ten abi özellikle kuru Tarımdan bir cacık olmaz ama işte ata toprağı bırakılmaz az da kar olsa etrafında dolanır dururuz bir ömürBuna da sukur demeli, afet Allahtan, elden birsey gelmez.
Seneye Isuzu ve bicer parasini kazanirsin insaallah.
Buna sukür abi Allah bereket versinBugun 60 dekar yer biçtik galıba 7 ton civarı çıktı çogu nohut yeriydı
Bereketli olsun Ufuk.Bizde bitiklerdeyiz, 40-50 kgleri anca görüyoruz. Hayırlısı Allah'tan diyoruz.Bu sene biçere bile gitmedim; içimden gitmek gelmedi.Bugun 60 dekar yer biçtik galıba 7 ton civarı çıktı çogu nohut yeriydı
Dekar maliyeti 300tl hesaplanmıştım kira hariç, Kuru tarım maliyeti.Bereketli olsun ufuk masrafı kurtarıyormu
Yani oralardadır şimdi ekilenler daha pahalı ama geçensene ekildi ya bunlar belki biraz daha ucuzdurDekar maliyeti 300tl hesaplanmıştım kira hariç, Kuru tarım maliyeti.
Bereketli olsun UfukBugun 60 dekar yer biçtik galıba 7 ton civarı çıktı çogu nohut yeriydı
Bu dut ağacından bizdede var 15 yıl önce anamur dan getirmiştim bayağı verimli bol yapraklı iştahlı bir çeşit, aynı şekilde ikinci ürünü böyle acayip şekillerde veriyor. Gören buna hormon vermişiniz diyorS.a abilerim bu fotodaki dutların ilk cikanlari normal dut gibiydi ama bunlar buyudukce sekilleri bir garip olmus neden boyledir cinsindenmidir?bir bilen yorumlayabilormi?
Valla bizim komsunun bahcesinde bu agacta bende pek biseye benzetemedim acaba asisiz filan olndanmi boyle oluyor diye dusundumneyse tek degilmisizBu dut ağacından bizdede var 15 yıl önce anamur dan getirmiştim bayağı verimli bol yapraklı iştahlı bir çeşit, aynı şekilde ikinci ürünü böyle acayip şekillerde veriyor. Gören buna hormon vermişiniz diyor
Bereketli olsun abi. Şükretmek lazım abi.Bugun 60 dekar yer biçtik galıba 7 ton civarı çıktı çogu nohut yeriydı
Şükrediyoruz aynen yunus işler karışık buğday çıkmıyor sap yok hayat zor bozkırın tam ortasındayız reisBereketli olsun abi. Şükretmek lazım abi.
Herşeyde vardır bi hayır
An itibarı ile bizde de hasat devam.