İşin rast gıdıyor desene 6 oldu muBekliyoz ufuk hergun yukseliste
İşin rast gıdıyor desene 6 oldu muBekliyoz ufuk hergun yukseliste
EyvAllah Akif sağolasın.Kolay gelsin Yunus abi. Tankın ağzını 110'luk veya 125'lik dişi yapıp conta takarsan çok pratik oluyor. Tapayı tak-çıkar yapıyorsun sadece, havayı da contadan kendisi alıyor.
Rabbim herkezin işini rast getirsin yakin hemen hemenİşin rast gıdıyor desene 6 oldu mu
Abi gea nın dormansi değeri kaçtıGEA çeşidi tohumluk yonca son durum rengi dönmeye başlamış
7 diye biliyirumAbi gea nın dormansi değeri kaçtı
Sivas ta 7 dormansi sıkıntı olmuyor mu abi7
135 cm boy var
EyvAllah abi7 diye biliyirum
Macar fiğ ve yem bezelyesine nasıl bir uygulama yaptınız? Kaç kilo ile ekim ve gübreleme yaptınız? Hangi bölgede yetiştirdiniz?10 dönüm macar fig ve yem bezelyesini birazdan bicicez. bende hayvan yok, komsum ben alirim dedi. kuruyunca cevirip daha sonra balya makinasi ile baglanicak. balya piyasasi nasil cevrenizde? bir balya toplam maliyeti bana 8-10 tl olacak gibi. tam olarak baglatinca belli olacak.
Bereketli olsun görüntü guzel de duruyor baska yerler mi dusurdu acaba verimi? Bizim buralarda o kadarda bugday yokHasadımizı yaptık çok şükür Allah bereket versin
Beklentim 200kg verim 280kgEkli dosyayı görüntüle 64044Ekli dosyayı görüntüle 64045
Tesekkur ederimBereketli olsun görüntü guzel de duruyor baska yerler mi dusurdu acaba verimi? Bizim buralarda o kadarda bugday yok
Sivas ta 7 dormansi sıkıntı olmuyor mu abi
EyvAllah abi
10 donum yerde tarlaya azot bağladığı için ekmistim. fig tohumu 9 tl, yem bezelyesi de 7 tl olduğu icin, 50 kg kilciksiz bugday, 50 kg macar fig, 30 kg da yem bezelyesini karıştırıp dekara 8 kg dap ile ektim. cikistan sonra da 10 kg ure attim ve dekara 14 adet balya çıktı. bu isi bilenler 40 balyaya kadar biciyor. bende az cikti çünkü gubre ve tohum az kullanildi. yer edirne. simdi de ayni tarlaya aycicegi ektim. faydasini gorursem seneye baska tarlayada ekicem.Macar fiğ ve yem bezelyesine nasıl bir uygulama yaptınız? Kaç kilo ile ekim ve gübreleme yaptınız? Hangi bölgede yetiştirdiniz?