Bağlamaya devam rabbin herkezin işini güçünü rast getirsin
Amin ecmain.Bağlamaya devam rabbin herkezin işini güçünü rast getirsinEkli dosyayı görüntüle 63988
Taş bırakmadınız tarlada kolay gelsinYoncayı suladık önceden topladığım taşları yükledik fasulyeye mantar - sinek ilacı attık.
bu markanın el aletlerini kullanıyoruz çok memnunuz evdeki ihtiyaç için markada kararsız kalanlara tavsiye ederim,Alalı 20 sene oldu kutusunu yeni açtım
Kuluçka makinesinde tavuk yumurtası var çıkıma bir hafta kaldı yarında elektrikler sabahtan akşama kadar kesilecekmiş ziyan etmeyelim , tedbir alındı
Bu tank basinca dayanikli iyi mal, su filtresi de olur.Fabrikada atıl durumda hava tankı vardı onu gübre tankı yapmaya karar verdim bakalım nasıl bişey olacak
Ayakları kesip yatay olarak kullanacam. Kapak yerini yapmak uğraştırır biraz
Aynen hocam gübre tankı lazım şimdilikBu tank basinca dayanikli iyi mal, su filtresi de olur.
Sağolasın yunus kardesim tesekkurlerAmin ecmain.
Kolay gelsin
Kolay gelsin Yunus abi. Tankın ağzını 110'luk veya 125'lik dişi yapıp conta takarsan çok pratik oluyor. Tapayı tak-çıkar yapıyorsun sadece, havayı da contadan kendisi alıyor.Fabrikada atıl durumda hava tankı vardı onu gübre tankı yapmaya karar verdim bakalım nasıl bişey olacak
Ayakları kesip yatay olarak kullanacam. Kapak yerini yapmak uğraştırır biraz
Cemal ne yaptın karpuzu sat artık vakit geldi galıbaSağolasın yunus kardesim tesekkurler
Bekliyoz ufuk hergun yukselisteCemal ne yaptın karpuzu sat artık vakit geldi galıba