yalnız değilsiniz genelimiz öyleAslında işlerin boyutu elle yapılabilecek sınırları bayağı aştı, zamanla yarış halindeyiz. İşimizi hızlandıracak bi ekipman gördükmü dayanamıyoruz tabi
yalnız değilsiniz genelimiz öyleAslında işlerin boyutu elle yapılabilecek sınırları bayağı aştı, zamanla yarış halindeyiz. İşimizi hızlandıracak bi ekipman gördükmü dayanamıyoruz tabi
MaşAllah hayırlı olsun güzel olmuşZemin betonuna başladık
Teşekkür ederim kardeşimMaşAllah hayırlı olsun güzel olmuş
Teşekkür ederim Hacı abi sağolasinhydrbezirci iyi, güzel hayırlı günlerde kullanın. inŞaAllah
Bereketli olsun hemşerimSonunda ilk yemelik erkencil kirazlar yetti
abi bizim bazı tarlalarda antraknoz var gibi ama sadece tarlanın bir kısmında ve tohumuda antraknoz için ilaçladık 5 tarla var sadece 1 inde bu hastalık var şimdi ben bu hastalıklı tarlaya napayım hastalıklı nohutları sökmem yeterli midir antraknoz ilacı atmıcam tohumu ilaçladım zaten bu hastalıklı nohutları sökmem yeterli gelir miNohutlarda son durum. 10 gun öncesine kadar topragi zor kapatiyolardi son yagmurlarla toparladi bayagi. Hastalik önlemli sc kukurt kullandik. Haftaya da yaprak gubresi ve pas ilaci kullanip bitiririz.
Son fotograftaki 2 yeride biz ekiyoruz tüm iscilikler ayni ilaclari vs ayni atildi fakat birisi hardala boguldu. Kuraklik nedeniyle ot ilaci kullanmadik bir daha. Simdi de cicek acmak uzere. Yagmurdan sonra challenge atsak hardala ciceklerini dokturur muyuz?
Veya nohutu mu keseriz. Challenge tarzi ilaclar atinca nohut 15 gun kendine gelemiyor.
Sökme hakkinda bi bilgim yok. Bence o tarlaya ilac atman iyi olur digerlerini de iyi takip et, o dedigin yerde varsa digerlerinde de baslayabilir. Tohumu bizde ilacliyoruz fakat yagis durumuna gore illa yakalanabiliyor. Takip edip ilacini atman yararina olur yanina da yaprak gubresi girersin hem.abi bizim bazı tarlalarda antraknoz var gibi ama sadece tarlanın bir kısmında ve tohumuda antraknoz için ilaçladık 5 tarla var sadece 1 inde bu hastalık var şimdi ben bu hastalıklı tarlaya napayım hastalıklı nohutları sökmem yeterli midir antraknoz ilacı atmıcam tohumu ilaçladım zaten bu hastalıklı nohutları sökmem yeterli gelir mi
Hayırlı olsun abi iyi günlerde kullaninZemin betonuna başladık
Hayırlı olsun Haydar Abi bizim bi tanıdık ta yaptırmak istiyor da ödemesi nasılZemin betonuna başladık
Hayırlı olsun abi iyi günlerde kullanin
Teşekkür ederim MahmutHayırlı olsun abi iyi günlerde kullanin
Sağolasın Aykut, yarısını önden sözleşme yapınca verdik kalan yarısı iş tesliminde ödedik. Yeşiller yarısı peşin yarısı ayçiçek mısırda ödemeli gibi yapıyor diye duymuştumHayırlı olsun Haydar Abi bizim bi tanıdık ta yaptırmak istiyor da ödemesi nasıl
şey dicem peki o tarlanın o kısmını mı ilaçlıcam sadece yaprak gübresi girmeyi düşünüyorum elimde çinko sülfat ve magnezyum sülfat var karıştırsam olur mu veya hangi yaprak gübresini önerirsinSökme hakkinda bi bilgim yok. Bence o tarlaya ilac atman iyi olur digerlerini de iyi takip et, o dedigin yerde varsa digerlerinde de baslayabilir. Tohumu bizde ilacliyoruz fakat yagis durumuna gore illa yakalanabiliyor. Takip edip ilacini atman yararina olur yanina da yaprak gubresi girersin hem.