Kolay gelsin kuraklıktan mı ?Buğday silajı yapıyoruz
Kolay gelsin kuraklıktan mı ?Buğday silajı yapıyoruz
Kolay gelsin, geçmiş olsun, bu sema nasıl helalleşecek senle etmediğini bırakmadıDanalara çayır biçtim yükledim geliyordum devirdaim kayışı koptu dayımın 35'likle çekerek eve getirdik sabah yine tamire devam
Maşallah bereketli olsun EmreDomates fideleri toprakla buluştu
Sağolasın abiMaşallah bereketli olsun Emre
Kolay gelsin, geçmiş olsun, bu sema nasıl helalleşecek senle etmediğini bırakmadı
Bereketli olsun biraz daha bilgi verebilirmisiniz bu cins hakkinda verim beklentiniz vsReis cinsi buğdaylarımıza ikinci suyu veriyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 63504
Benim çeşidim granstar atılan çeşit, ot ilacı olarak granstar kullandım.Ben Elpis Hektaş attım (imazamox 40 gr/L yani intervix pro).Sonraki buğdaya muhtemel toksisitesinden dolayı siz sevmiyorsunuz biliyorum.Ayçiçeğinde yeni olduğum için tohum çeşidinin önerisi dışışında başka ilaca cesaret edemedim.Siz ne kullandınız?
Cift kayışmi tek mi cift olsa biri kopunca diğeri ile yolda kalmazsınYeniledik çalışmaya devam
Bereketli olsun emreDomates fideleri toprakla buluştu
Bu yıl İlk defa 8 dekar alanda ekim yaptık tohumu tigem den aldık yeni çıkan bi çeşit ekmeklik buğday seneye tohum yapmayı düşünüyoruz verim olarak dekara 600 kğ civarı bekliyoruzBereketli olsun biraz daha bilgi verebilirmisiniz bu cins hakkinda verim beklentiniz vs
Cift kayışmi tek mi cift olsa biri kopunca diğeri ile yolda kalmazsın
Komple çift olsa iyi olurduÇift kayış ama ayrı ayrı yerleri çeviriyor o yüzden ikisinden biri kopunca yolda kalıyor