Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Yetisemiyosun işlere
Aslında zor değil ama çok fazla sıralı iş çıkıyor abi 1 koltukta 10 karpuz taşımaya çalışıyoruz birde küçük amcamla abimin yükünüde büyük amcamla ikimiz sırtlamaya çalışıyoruz sırada ne var abi tuz gelecek şerefli koçhisardan boş kaldıkça onu satmaya çabalarım 5 kuruş yolumuzu buluruz

Bu Bayramda Calışmaya Devam 🍀
İyi Bayramlar🍬
Screenshot_20210513-123555_Gallery.jpg

Selam beyler, hayırlı cumalar,
Bu gübre serpmeyi bubsene almıştım,
Gübre çuvallarında bizden kaynaklı çok hafif nem vardı,
Makine bunları atmakta çok zorlandı,,
Şimdi şu karıştırıcılar olayı bu hale getirdiler,
Sizce kanatlarından altta duranı kesiyimmi.

Selam beyler, hayırlı cumalar,
Bu gübre serpmeyi bubsene almıştım,
Gübre çuvallarında bizden kaynaklı çok hafif nem vardı,
Makine bunları atmakta çok zorlandı,,
Şimdi şu karıştırıcılar olayı bu hale getirdiler,
Sizce kanatlarından altta duranı kesiyimmi.
A.s. karıştırici kanadin değmediği yer sıvaniyor yapışıyor , kesmek sıkınti olabilir
Ayarını çok aç fazla atacaktır ama bir iki vites hızlı giderek durumu ayarlayabilirsin

Tümosan bölünmüş
Begğen tusu vardı mecburen ona tıkladık. Yanlış anlaşılmasın üzüldüm tabi. Şu yok günde, bir sürü masraf. Birde tumocan genellikle orta kısimdan bölünüyor du. Muhtemelen ya onu havalandı sonra yere hızlı düştü yada kasıntıya geldi.
Ha bı Tümosan mi bölünen yok kardeşim nevholland da var masseyide erkuntu da condereside sameside ....
Geçmiş olsun sahibine. Allah beterinden korusun.