Abi dün yoncayı biçtim dondum traktör üstünde acayip soğuk vardı birde rüzgarlıydı.Ekli dosyayı görüntüle 62538@Yunus sarı @darende44 gecemiz boyle gecti sizde varmi bişey
Kayısı lara bakmadım ama bişey olmamıştır bay irileşti.
Abi dün yoncayı biçtim dondum traktör üstünde acayip soğuk vardı birde rüzgarlıydı.Ekli dosyayı görüntüle 62538@Yunus sarı @darende44 gecemiz boyle gecti sizde varmi bişey
Bizde zarar olur gibiAbi dün yoncayı biçtim dondum traktör üstünde acayip soğuk vardı birde rüzgarlıydı.
Kayısı lara bakmadım ama bişey olmamıştır bay irileşti.
Bizim bura eksiye düşmediBizde zarar olur gibi
-4 falanBizim bura eksiye düşmedi
Sizin köy - kaç oldu gece
Aynen köye gittim cevizler pert olmuşEkli dosyayı görüntüle 62539Dün Sivas’ta yaşanan don yüzünden cevizleri soguk aldı. Aldığım haberlere göre pancar, kabak ve ayçiçeğini de vurmuş. Allah tüm çiftçilerin yardımcısı olsun
Bizde birşey yok abi rüzgar hiç durmadı gece ondan olabilir .Ekli dosyayı görüntüle 62538@Yunus sarı @darende44 gecemiz boyle gecti sizde varmi bişey
Aynen öyledir bizdede sabaha karşı rüzgar durdu şimdide hic esinti yok bu gecede don olacak deniyoBizde birşey yok abi rüzgar hiç durmadı gece ondan olabilir .
Elbistan da pancarlar yanmış alçak olmasına rağmen
O bizim memleketin yılanı mıBende yoncayı biçtim daha doğrusu otlu yonca arpada baya vardı geçen sene arpa yeriydi biçerci baya dökmüş
Birde yılan kaynadı araya yapacak bişey yok
Benim bademler de gitmiş tir yaylada dört parmak buz tutmuş diyorlardı .Aynen öyledir bizdede sabaha karşı rüzgar durdu şimdide hic esinti yok bu gecede don olacak deniyo
Kolay gelsin bu malç naylonu işinin bi püf noktası varmı deneme icin malzeme aldım 50 metre dometes ekecem burda canavar otu dedikleri parazit bi ot olup kurutuyo deneme yapacam varsi diyeceğin bişeyKarpuz ara capa işi tamamdir Ekli dosyayı görüntüle 62540
BitmiştirBenim bademler de gitmiş tir yaylada dört parmak buz tutmuş diyorlardı .
Karahan la aynı seviyede
Aynen abiO bizim memleketin yılanı mı
yılanımız bile güzelAynen abi
Tesekkur ederim abiKolay gelsin bu malç naylonu işinin bi püf noktası varmı deneme icin malzeme aldım 50 metre dometes ekecem burda canavar otu dedikleri parazit bi ot olup kurutuyo deneme yapacam varsi diyeceğin bişey