Eline sağlık abi video çektin mi yaparken yada yaptırırken
video değilde resim çektim
Eline sağlık abi video çektin mi yaparken yada yaptırırken
Bereketli olsun Baki kolları tüm değişmiştin kurt ağzı varmıydı yoksa eskiyi bunamı aktardın? Benim fırfıra ve tesviye bıçağına zor oluyor kolların kavisi biraz fazlaGEA çeşidi yoncaya üst gübresi attım dönüme 25 kg
Bereketli olsun Baki kolları tüm değişmiştin kurt ağzı varmıydı yoksa eskiyi bunamı aktardın? Benim fırfıra ve tesviye bıçağına zor oluyor kolların kavisi biraz fazla
Abi sameden soğuttun biziPulluğun kopan uçlarını buldum ahır gübresi çekerken direksiyon hortumu patladı yağ kaçan yere lastik koyup üzerine iki adet kelepçe sıkıp iş yapacak kadar tamir ettim yarın bir sefer daha ahır gübresi çekecem sonrasında motora 20 - 25 gün yatış bu aralıktada yeni hortumlarını bastırırım.
Abi sameden soğuttun bizi
Bereketli olsun hemşerimToprak ana uyanamaya başladı , bizde Ekim işlerine devam.
Bugün cılban ekimi yaptık
Kolay gelsin emreToprak ana uyanamaya başladı , bizde Ekim işlerine devam.
Bugün cılban ekimi yaptık
Gel maviye geç kurtaralim seni same denBanada sağlam demişlerdi
Bereketli olsun hemşerim
Allah razı olsun teşekkür ederimKolay gelsin emre
Sağolasın abi Allah razı olsun eski kolları sattım bunlar orjinal fabrikasyon kurtağzı öncekilerden çok güzel yaslanma dayanma yapmadı sadece ortakolun en uzununu 68 cm olanını aldım 60 cm olan kısa kaldı bundan başka problem çıkmadı
Gel maviye geç kurtaralim seni same den
Bunlar Same'nin orjinal çeki kolu mu? Tümosandan almıştın diye hatırlıyorum.İnik pozisyonda kaldırma kollarının çeki kolu ile yaptığı açı fazla gibi görünüyor.
Keşke orjinal kolları satmakta acele etmeseydin.Bir tonun üzerinde ağır ekipmanda hidrolik ve kaldırma kolu performansını gerçekten merak ediyorum.Kaldırma kolunun çeki koluna bağlantı yeri 12-13 cm daha traktöre doğru olmalıydı.
Dayanırsa birkaç seneBir iki sene daha biniyimde
Dayanırsa birkaç sene
Hayırlı olsun buğra, hidrolik kolların açıklığını neye göre belirlediniz zira bizim ekipmanların standardı yoktur çoğu ayrı ölçüdevideo değilde resim çektim
Kolay gelsin Haydar abi sizin bugdaylar İn da tadı pek yokBu sezonda başladık sulamaya