Kolay gelsin bereketli olsunFiğ ekimi camurda olsa gerçekleşti Ekli dosyayı görüntüle 54538
Allah razı olsunHayırlı olsun tekerine taş değmesin.
SağolasınHayırlısı olsun
Hemşerim çamurda sıkıntı olmaz mı.Fiğ ekimi camurda olsa gerçekleşti Ekli dosyayı görüntüle 54538
Kolay gelsin bereketli olsunÜretmeye devam hayırlısı ile 2021 yılına
5 dekar soğan ekiyoruz.Ekli dosyayı görüntüle 54539
SağolasınKolay gelsin bereketli olsun
Bereketli olsun kariklar derin olmus tirmik dislerine ekseniz daha iyi olurdu sulama yapacak misiniz kuru tarim mi ?Üretmeye devam hayırlısı ile 2021 yılına
Gec kaldik ama yagmur ve diğer isler bırakmadı hic ekmemektense simdi ekmek iyi olur diye düşündüm [emoji2]Hemşerim çamurda sıkıntı olmaz mı.
Çıkışı etkiler diye tahmin ediyorum
EyvAllah hemşerim. İnşAllah güzel olur[emoji4]Gec kaldik ama yagmur ve diğer isler bırakmadı hic ekmemektense simdi ekmek iyi olur diye düşündüm [emoji2]
Göründüğü kadar derin değil anca açıkta kalmayacak şekilde gömülüyor, baharda ihtiyaç olursa sulama imkanı var.Bereketli olsun kariklar derin olmus tirmik dislerine ekseniz daha iyi olurdu sulama yapacak misiniz kuru tarim mi ?
Kolay gelsin hemşerimEkipmanları içeri topluyoruzEkli dosyayı görüntüle 54542Ekli dosyayı görüntüle 54543Ekli dosyayı görüntüle 54544
Parmak nasıl oldu gardaşımEkipmanları içeri topluyoruzEkli dosyayı görüntüle 54542Ekli dosyayı görüntüle 54543Ekli dosyayı görüntüle 54544
Yunus inşaatı naptın gardaşımKolay gelsin hemşerim
Saol hemsoKolay gelsin hemşerim
Dün gittim tutmamış dikişleri almadilarParmak nasıl oldu gardaşım
Kolay gelsin kardeşim nasılsın 640 duruyormuÜretmeye devam hayırlısı ile 2021 yılına
Buçuklu mu seninkiHemşerim vites lerini yeni çözdüm. Navigasyon dan baktım 38_40 yapıyyor dip gazla.
Sezonda pulluk felan alacam artık. Şuan tek bi iş var bahçedeki su pompası nı getirmek [emoji1] Allah razı olsun sağolasın[emoji4]
Buçuklu 16 ileri 8 geriBuçuklu mu seninki