Allah razı olsun abi EyvAllahHayırlısı olsun kardeşim Allah güle güle kullanmayi nasip etsin
Allah razı olsun abi EyvAllahHayırlısı olsun kardeşim Allah güle güle kullanmayi nasip etsin
Hayirli olsun kardeşim gule gule kullanin insallahKısmetse bi sıkıntı çıkmaz sa aldım inşAllah.
Servisi bekliyorum Ekli dosyayı görüntüle 54491Ekli dosyayı görüntüle 54492
Sağolasın abi Allah razı olsun.Hayirli olsun kardeşim gule gule kullanin insallah
hayırlı olsun yunus,Kısmetse bi sıkıntı çıkmaz sa aldım inşAllah.
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanınKısmetse bi sıkıntı çıkmaz sa aldım inşAllah.
94 litre nasıl yakmis oluyor depo zaten 100 litre alıyor akifin işaretlediği yer 3.bölmeden başlamış depo ful bile değil ki, 94 litre yakmis olması icin deponun fullenip sarıya düşmesi lazım ibrenin94 litre yakmış tahmini
40 en fazla 45 lt yakmistirFotoğrafta işaretlediğim beyaz çizgi başlangıçtaki yakıt durumu
Sabah tarla bitmeden 44 litre mazot çekmiştim
10.4 saatte
32 dekar pancar yeri sürdü +5km yol
En son bu kadar kaldı. Yakıt hesaplayacak TD'ci abiler bekleniyorsunuz. [emoji846]Ekli dosyayı görüntüle 54476
Tarla bitmeden 44litre eklemiş94 litre nasıl yakmis oluyor depo zaten 100 litre alıyor akifin işaretlediği yer 3.bölmeden başlamış depo ful bile değil ki, 94 litre yakmis olması icin deponun fullenip sarıya düşmesi lazım ibrenin
32dekar yeri 40 litre mazot ile sürecek traktör yoktur herhalde de40 en fazla 45 lt yakmistir
Gostergeye gore oyle32dekar yeri 40 litre mazot ile sürecek traktör yoktur herhalde de
"Sabah tarla bitmeden 44 litre mazot çekmiştim" demis ya 44litre depoya mazot ekledim demek istemişGostergeye gore oyle
Ben gostergedeki yakani söyledim zaten hepsi 85 90 lt civari yakmistir"Sabah tarla bitmeden 44 litre mazot çekmiştim" demis ya 44litre depoya mazot ekledim demek istemiş
Allah razı olsun abi sağolasın.hayırlı olsun yunus,
güzelmiş,maşallah,
yorum atarsın artık....
EyvAllah sağolasın. Allah razı olsun[emoji4]Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun Yunus abi, kendim almış gibi sevindim.Kısmetse bi sıkıntı çıkmaz sa aldım inşAllah.
Ben gostergedeki yakani söyledim zaten hepsi 85 90 lt civari yakmistir
94 litre nasıl yakmis oluyor depo zaten 100 litre alıyor akifin işaretlediği yer 3.bölmeden başlamış depo ful bile değil ki, 94 litre yakmis olması icin deponun fullenip sarıya düşmesi lazım ibrenin
"Sabah tarla bitmeden 44 litre mazot çekmiştim" demis ya 44litre depoya mazot ekledim demek istemiş
Iyi günlerde kullanın, hayırlısı olsun82.5 TL ye anlaştık bi sıkıntı yoksa gidip devrini alacam
Hayırlı olsun güle güle kullanın, hava filtresi nin toz kabı orijinal mi sonradan ilave gibi duruyorKısmetse bi sıkıntı çıkmaz sa aldım inşAllah.
Kısmetse bi sıkıntı çıkmaz sa aldım inşAllah.
Hayırlı olsun Yunus abi, kendim almış gibi sevindim
Allah razı olsun sağolasın üstatIyi günlerde kullanın, hayırlısı olsun
Allah razı olsun Sağolasın. Hava filtresi normalde kaputun içinde sonrada üste çıkarılmış böyle daha iyi kaput içine toz çekmiyor ve hava alışı daha iyiHayırlı olsun güle güle kullanın, hava filtresi nin toz kabı orijinal mi sonradan ilave gibi duruyor
Allah razı olsun abi sağolasınHayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
Başkan bu ne