30.000 olur mu Cemal?
Olmaz abi saman bugün son30.000 olur mu Cemal?
kolay gelsin, fışkiyeleri sökmeden biçiyorsunuz sanırım . hiç zarar verdiğiniz oluyor mu ?6 saat 5 dakika
77 dekar
31 litre
Ortalama 1800 devir 2.vites ~ 10km/h
Ekli dosyayı görüntüle 52702Ekli dosyayı görüntüle 52703
Claası kast ettim abi sevıyorsunnasi yani la, anlamadım. [emoji15]
Kolay gelsin güzel tav var edirnede yerler beton kazık batmıyor yerler 4 parmak ayrıldı kışında çok kurak gitti kanoşarı ekemediler kuraktanselamlar beyler,
başladım tutmayın beni. [emoji1] Ekli dosyayı görüntüle 52922Ekli dosyayı görüntüle 52923
Cemal 100hp claas gider sana
Abi yerli alamıyoz ithal yanina yaklasamayız [emoji3]Cemal 100hp claas gider sana
2. Elini alırsın iş yaparken dinlenirsin td de 2büklü duruyorsun cok dar dolarda hep artıyor yakında marsa gidecezAbi yerli alamıyoz ithal yanina yaklasamayız [emoji3]
Teşekkürler, hayır yağmurlamaları sırası gelince hep çıkartıyoruz.kolay gelsin, fışkiyeleri sökmeden biçiyorsunuz sanırım . hiç zarar verdiğiniz oluyor mu ?
Nevşehir de gezyoruz
Sormadım abi tanıdık öyle oturduk 5430 345 dedi bin saatte çok pahalı bizi aşıyorFiyatı ne kadar MF 5713S' nin?
Ufuk tek tekindesin galiba . Savaş beye ve diğer arkadaşlara slm söyle.
Çıktıydım abi şimdi pateye tarlaya gıdıyoruz yinede aleykum selam gülşehir de pazarda felan gezdim çok güzel biliyon mıUfuk tek tekindesin galiba . Savaş beye ve diğer arkadaşlara slm söyle.
Kolay gelsin iklim sartlarindan dolayi arpa yerini bile suluyorsunuz bu sartlarda arpadan para kazanabiliyormusun.Arpa ekilecek tarlalara tav suyuEkli dosyayı görüntüle 52967Ekli dosyayı görüntüle 52968Ekli dosyayı görüntüle 52969