Geçmiş olsun abi dikkatli olmak lazım büyük balya dengeyi bozmuş galibaSon romorku yatırdıkEkli dosyayı görüntüle 49684
Geçmiş olsun abi dikkatli olmak lazım büyük balya dengeyi bozmuş galibaSon romorku yatırdıkEkli dosyayı görüntüle 49684
Allahtan balye saysı az ya 100 adet küçük balye olsaydı, döne döne oynanırGeçmiş olsun en sevmediğim durum
Horonmu yoksa çiftte tellimi[emoji4]Allahtan balye saysı az ya 100 adet küçük balye olsaydı, döne döne oynanır
Çifte telli angara havası iyi olur abi[emoji1]Horonmu yoksa çiftte tellimi[emoji4]
Arkadaşım bu sene hiç iyi değil, soğuktan doludan sıcaktan bi randıman almadı, çeltiğin üstüne tohum gezcem 400 kg 60 dekar yere gezecem , ağlamaklıyım bozsam olanda gitcek bakalım, ısladım, düzen bozuldu bu sene .Edirne merkezde bugün öğleden sonra dolu yağmış...
Bir anda bastıran dolu yolları beyaza bürüdü - Son Dakika
Bir anda bastıran dolu yolları beyaza bürüdü Edirne’de, kent genelinde öğle saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi.www.sondakika.com
Bizde çok yağmur yağdı gazete de okudum dolu istasyonlarında roket kalmamış ne varsa hepsini atmışlar Hasköy bölgesinde yoksa zarar çok olurdu yüksek koylerde dolu çok yağmışEdirne merkezde bugün öğleden sonra dolu yağmış...
Bir anda bastıran dolu yolları beyaza bürüdü Edirne’de, kent genelinde öğle saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi.www.sondakika.com
Geçmiş olsun seyrek mi çıkış yaptı dostum bu yıl çok tehlikeli gidiyor Allah sonumuzu hayır etsinArkadaşım bu sene hiç iyi değil, soğuktan doludan sıcaktan bi randıman almadı, çeltiğin üstüne tohum gezcem 400 kg 60 dekar yere gezecem , ağlamaklıyım bozsam olanda gitcek bakalım, ısladım, düzen bozuldu bu sene .
Geçmiş olsun dostum, tahminlere göre son bir kaç gün daha yağış gösteriyor, daha sonra hava açıyor. Umarım kazasız, belasız, hasarsız bır şekilde atlatırız bu günleri.Bizde çok yağmur yağdı gazete de okudum dolu istasyonlarında roket kalmamış ne varsa hepsini atmışlar Hasköy bölgesinde yoksa zarar çok olurdu yüksek koylerde dolu çok yağmış
Sağolasın dostum ben böyle bir yıl görmedim bir bulut geliyor 20 30 litre yağıyor bereket bizim burda su roketler var yoksa iş kötü inşallah hayırlısı ile yağar Allah kimsenin emeği ziyan etmesinGeçmiş olsun dostum, tahminlere göre son bir kaç gün daha yağış gösteriyor, daha sonra hava açıyor. Umarım kazasız, belasız, hasarsız bır şekilde atlatırız bu günleri.
Maşallah kardeşim karpuz lar çok güzel duruyor bereketli olsun[emoji525][emoji525]Ekli dosyayı görüntüle 49689Ekli dosyayı görüntüle 49690
Kibrit çöpü kadar çeltikler yanmış geceler soğuk gitti, bazı yerler %50 yanmış , ha düzelir ha düzelir 10 gün geçti, bakacağız artık bi çaresine, üstü açık fabrika olurmu , iher türlü havaya açık, Allah bğyüktür herkes nasibini yer biraz noksan olur .Geçmiş olsun seyrek mi çıkış yaptı dostum bu yıl çok tehlikeli gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin
Geçmiş olsun ,Son römorku yatırdıkEkli dosyayı görüntüle 49684
Geçmiş olsun.Edirne merkezde bugün öğleden sonra dolu yağmış...
İnşallah düzelir dostum tekrar geçmiş olsunKibrit çöpü kadar çeltikler yanmış geceler soğuk gitti, bazı yerler %50 yanmış , ha düzelir ha düzelir 10 gün geçti, bakacağız artık bi çaresine, üstü açık fabrika olurmu , iher türlü havaya açık, Allah bğyüktür herkes nasibini yer biraz noksan olur .
Sagolasin abi tesekkürlerMaşallah kardeşim karpuz lar çok güzel duruyor bereketli olsun
Geçmiş olsun arkadaşım , kaç dönüm yerde böyle bir durum var?Kibrit çöpü kadar çeltikler yanmış geceler soğuk gitti, bazı yerler %50 yanmış , ha düzelir ha düzelir 10 gün geçti, bakacağız artık bi çaresine, üstü açık fabrika olurmu , iher türlü havaya açık, Allah bğyüktür herkes nasibini yer biraz noksan olur .
geçmiş olsun.Son romorku yatırdıkEkli dosyayı görüntüle 49684
60 dekar var kök atamıyor, bayağı seyremiş %50 bozmak istemedim belki canlanır diye , evde luna vardı ısladım var yok atacam , bakalım nasıl olcak ilk defa başıma geldi, yurt genelinde acayip hava şart ları sürüyor, hayırlısı , sürüyü gören kurdu görürmüş.Geçmiş olsun arkadaşım , kaç dönüm yerde böyle bir durum var?
Balyayı arkadaşın çiftliğe götürdüm zemin gevşekmiş ahırdan su kaçmış birinci arabada sorun olmadı ikinci arabanın sol arka teker 50 cm oturmuş bir ara aynadan gördümki yattıGeçmiş olsun tamda gelmişsiniz galiba abi buyuk balya oldugu için dağılmamış