Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Edirne merkezde bugün öğleden sonra dolu yağmış...

Arkadaşım bu sene hiç iyi değil, soğuktan doludan sıcaktan bi randıman almadı, çeltiğin üstüne tohum gezcem 400 kg 60 dekar yere gezecem , ağlamaklıyım bozsam olanda gitcek bakalım, ısladım, düzen bozuldu bu sene .

Bizde çok yağmur yağdı gazete de okudum dolu istasyonlarında roket kalmamış ne varsa hepsini atmışlar Hasköy bölgesinde yoksa zarar çok olurdu yüksek koylerde dolu çok yağmış

Bizde çok yağmur yağdı gazete de okudum dolu istasyonlarında roket kalmamış ne varsa hepsini atmışlar Hasköy bölgesinde yoksa zarar çok olurdu yüksek koylerde dolu çok yağmış
Geçmiş olsun dostum, tahminlere göre son bir kaç gün daha yağış gösteriyor, daha sonra hava açıyor. Umarım kazasız, belasız, hasarsız bır şekilde atlatırız bu günleri.

Geçmiş olsun dostum, tahminlere göre son bir kaç gün daha yağış gösteriyor, daha sonra hava açıyor. Umarım kazasız, belasız, hasarsız bır şekilde atlatırız bu günleri.
Sağolasın dostum ben böyle bir yıl görmedim bir bulut geliyor 20 30 litre yağıyor bereket bizim burda su roketler var yoksa iş kötü inşallah hayırlısı ile yağar Allah kimsenin emeği ziyan etmesin

[emoji525][emoji525]
20200531_155525.jpg
20200531_155949.jpg

Geçmiş olsun seyrek mi çıkış yaptı dostum bu yıl çok tehlikeli gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin
Kibrit çöpü kadar çeltikler yanmış geceler soğuk gitti, bazı yerler %50 yanmış , ha düzelir ha düzelir 10 gün geçti, bakacağız artık bi çaresine, üstü açık fabrika olurmu , iher türlü havaya açık, Allah bğyüktür herkes nasibini yer biraz noksan olur .

Geçmiş olsun ,
Geçmiş olsun.
Bu sene mevsimler değişik gidiyor.
Allah hayırlısından versin.

Geçmiş olsun arkadaşım , kaç dönüm yerde böyle bir durum var?
60 dekar var kök atamıyor, bayağı seyremiş %50 bozmak istemedim belki canlanır diye , evde luna vardı ısladım var yok atacam , bakalım nasıl olcak ilk defa başıma geldi, yurt genelinde acayip hava şart ları sürüyor, hayırlısı , sürüyü gören kurdu görürmüş.