Kolay gelsin bereketli olsun kardeşim
Kolay gelsin bereketli olsun kardeşim
Fide abi bugün geldi ben daha görmedim agri diye bir çeşit sofralık raf ömrü uzun yarısıda salçalık ismini bilmiyorumBereketli olsun
Tohummu ekiyorsunuz fidanmi?
Salcalik herhalde
Bizde gençliğimde cok ekerdik Salcalik
Demko fabrikası vardi simdi kapandı
Şimdi herkes celtik ekiyor
Ben bir ekdigimde darendede bütün esnaf beni bekliyordu o fotonla gelen iki çocuk kardeşimle ben , sıraya diziliyordu paylaştırıp geliyordum [emoji4]Bizde 3 4 seneye kadar çok ekerdik ama bıraktık artık piyasa çakallara kaldı satarsın paranı alamazsın karpuz işide bikaçseneye bitecek
Sağol abibereketi bol olsun.
EyvAllah agaKolay gelsin bereketli olsun kardeşim
Cemal dün mahfi eğilmez dıye bir ekonomist dinledim de adam artık oteller marketler vb tarıma girmeli dıyor karpuz deyınce aklıma geldi insanlar yıne karpuz yıyor ama ne çiftci memmun ne tüketici belki şöyle olmalı market misal a101 sana gelmeli Cemal bana karpuz üret malzeme paran benden demeli sana da bir kar marjı veya fiyat belirlense daha ıyı olur galıba tavuk şirketleri şu anda oyle yapıyorBizde 3 4 seneye kadar çok ekerdik ama bıraktık artık piyasa çakallara kaldı satarsın paranı alamazsın karpuz işide bikaçseneye bitecek
4 yıl kaldım abi 20 m2 odada 4 kişiydik zor oluyorYurtta bir odada kalıyoruz canımızdan bezdık Ekli dosyayı görüntüle 48424Ekli dosyayı görüntüle 48425
Vallaha şimdi biraz lüks ve düzenli yapmaya çalışmışlar ama yınede öğrenciye sabır ve gayret versin bu yurt vb olayların yüzünden öğrenciler örgütlerın elıne düşüyor4 yıl kaldım abi 20 m2 odada 4 kişiydik zor oluyor
Sera etkisine biçim memleketsin erzurum,
fotodaki ayrıntıdan ne demek istediğimi anlayın,
bence sadece,hayatta kalmaya çalışıyoruz,
sizi seviyorumEkli dosyayı görüntüle 48584
Toros diyip geçme 15 eder oEkli dosyayı görüntüle 48593Torosla sıradan bir gün
Toros deyip geçmem zaten o benim cefakar iş arkadaşımToros diyip geçme 15 eder o
Kolay gelsin Cemal kardeşim.Karpuz [emoji525] 2. Ara capa işide tamamEkli dosyayı görüntüle 48601Ekli dosyayı görüntüle 48603Ekli dosyayı görüntüle 48602Ekli dosyayı görüntüle 48604
Sağolasın abi teşekkürlerKolay gelsin Cemal kardeşim.
Hayırlı uğurlu olsun çok süper
Hayda [emoji50] yanıyoz biz abiigece -2
nebatat ne yapsın,
yusuf ne yapsın,Ekli dosyayı görüntüle 48614Ekli dosyayı görüntüle 48615Ekli dosyayı görüntüle 48616
Bu nedir abi ya burda yaşamak da cesaret istergece -2
nebatat ne yapsın,
yusuf ne yapsın,Ekli dosyayı görüntüle 48614Ekli dosyayı görüntüle 48615Ekli dosyayı görüntüle 48616