Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Bereketli olsun
Tohummu ekiyorsunuz fidanmi?
Salcalik herhalde
Bizde gençliğimde cok ekerdik Salcalik
Demko fabrikası vardi simdi kapandı
Şimdi herkes celtik ekiyor
Fide abi bugün geldi ben daha görmedim agri diye bir çeşit sofralık raf ömrü uzun yarısıda salçalık ismini bilmiyorum
Bizde 3 4 seneye kadar çok ekerdik ama bıraktık artık piyasa çakallara kaldı satarsın paranı alamazsın karpuz işide bikaçseneye bitecek
Ben bir ekdigimde darendede bütün esnaf beni bekliyordu o fotonla gelen iki çocuk kardeşimle ben , sıraya diziliyordu paylaştırıp geliyordum [emoji4]
bereketi bol olsun.
Sağol abi
Kolay gelsin bereketli olsun kardeşim
EyvAllah aga

Bizde 3 4 seneye kadar çok ekerdik ama bıraktık artık piyasa çakallara kaldı satarsın paranı alamazsın karpuz işide bikaçseneye bitecek
Cemal dün mahfi eğilmez dıye bir ekonomist dinledim de adam artık oteller marketler vb tarıma girmeli dıyor karpuz deyınce aklıma geldi insanlar yıne karpuz yıyor ama ne çiftci memmun ne tüketici belki şöyle olmalı market misal a101 sana gelmeli Cemal bana karpuz üret malzeme paran benden demeli sana da bir kar marjı veya fiyat belirlense daha ıyı olur galıba tavuk şirketleri şu anda oyle yapıyor

İlaçlarımız geldi kontrol yaptık herşey güzel
IMG_20200508_180435129.jpg
IMG_20200508_180253623.jpg
IMG_20200508_181818159.jpg
IMG_20200508_181715863.jpg