Allah sizlere ömür versin, çok debelenmeye gerek yok olduğu kadar olmadı kader.
yaz abi yaz burdan yaz özele ne gerek var.Bak kardeşim bir adamın bir işi olur ikinci iş yorar, 180 dekar sulu işliyorum tek başıma, istesem , karpuz , kavun, biber, lahana kışlık hepsini yaparım, esnaflık yapabilecek merkezi yerlerimde var, fakat tek iş yapıp, elimi ayağıma dolaştırmıyorum, ben seni çözemedim, gardiyan , dondurmacı, çiftçi hangi ufuksun, yedi çocukla mağradamı kaldın, benim dedeminde bi lafı var , neyse bunu özelden yazayım.
18(+)[emoji23]çok yapmayla çok çocuk olmuyor.bir tane binde bir iki tane[emoji36]yaz abi yaz burdan yaz özele ne gerek var.
Bu sene hedef kaç biçim?5.Biçime Yetişiyor [emoji891][emoji256]Ekli dosyayı görüntüle 51417Ekli dosyayı görüntüle 51418
Hedef 7 abi inşAllahBu sene hedef kaç biçim?
Kolay gelsin abi fendt le çalışmak zevklidir
Kolay gelsin abi kabinli motor+fend muhteşem olur tarlada iş yapmak
Sağolasın Cemal, yoruluncaya kadar zevkli sonrası 1050 olsa tat vermezKolay gelsin abi fendt le çalışmak zevklidir
Sağolasın Mahmut, zaten kabin klima olmazsa zor çalışırız lamborghiniden sonra ilaç gibi geldiKolay gelsin abi kabinli motor+fend muhteşem olur tarlada iş yapmak
Balyaciligin kitabını yazmış adamla balya yapimina devam @emrahaktaşEkli dosyayı görüntüle 51785Ekli dosyayı görüntüle 51786
Sağolasın abimBereketli olsun
Çok süper olmuş Cemal5.Yonca Cevirme işide tamam Ekli dosyayı görüntüle 51885Ekli dosyayı görüntüle 51886Ekli dosyayı görüntüle 51887