Bu sezon çok yoğun geçiyo amcam biçiyor ben balya yapıyorum babam nakliye işlerine bakıyor yine de yetiştiremiyoruz. Artık bir tc56 alma vakti geldi.
Zımpara ile keskinle abizıplalı biçerin, en zor işlerinden biri.
taşlamanın voltajını düşürdüm,
yavaş dönüyor,
böylece bıçakları, yakmıyor,
buda daha geç körlenmelerine neden oluyor.Ekli dosyayı görüntüle 50820
Diş açıyor musun abi düz mü kullaniyorsun taşlanmış olarakzıplalı biçerin, en zor işlerinden biri.
taşlamanın voltajını düşürdüm,
yavaş dönüyor,
böylece bıçakları, yakmıyor,
buda daha geç körlenmelerine neden oluyor.Ekli dosyayı görüntüle 50820
jet taşı ile açtım paşam bak bakalım nasıl olmuş,Diş açıyor musun abi düz mü kullaniyorsun taşlanmış olarak
zımpara sen kaçlık,kullanıyorsun,Zımpara ile keskinle abi
Olur dostum sıkma canını belki daha iyi olur vardır bir hayırŞükürler olsun adam olacağa benziyorEkli dosyayı görüntüle 50876Ekli dosyayı görüntüle 50877
İnşallah iyi sonuç alırsın ilk başta sıkıntılıydi ama şimdi güzel duruyor kurtarmış kendini dediğin gibi birkaç uygulama daha yap belli olmaz belki çok daha iyi sonuçlar alırsın da hepimiz seviniriz şimdiden bereketli olsun dostumİnşAllah Sinan çok emek ettim işim var yok günde iki kez başına gidiyorum, daha hizmet bitmedi bir gübre , belki iki seferde yapraktan pas ilacı artı çinko atmayı düşünüyorum nasipten öte köy yok rabbim çiftçilerin emeklerini zayi etmesin.
Tam bu iyi oluyor hem yakmıyor hemde çabuk erimiyor taşjet taşı ile açtım paşam bak bakalım nasıl olmuş,zımpara sen kaçlık,kullanıyorsun,Ekli dosyayı görüntüle 50872Ekli dosyayı görüntüle 50873
Güzel olmuş abi daha suyu basıyoruz galiba tarlayaŞükürler olsun adam olacağa benziyorEkli dosyayı görüntüle 50876Ekli dosyayı görüntüle 50877
Veriyıruz bırakıyoruz 3 kex ot ilacı , 3 gübre2 hastalık ilacı , eylül 15 e kadar hizmete devam arada kurutuyoryuz, sam yapıyor, bizimkisi belkide en zor ve en masraflı mahsul vede hata kabul etmiyor.Güzel olmuş abi daha suyu basıyoruz galiba tarlaya
Bereketli olsun inşallahÇok şükür bu senede kayısı larımızı sirkekedik sergenimizi yaptık. Geriye 5 kök kaldı onlarda yeşil daha Ekli dosyayı görüntüle 50883
Kururken kurtlanmamasi icin bi uyguuygulama yapıyormusunuz?Çok şükür bu senede kayısı larımızı sirkekedik sergenimizi yaptık. Geriye 5 kök kaldı onlarda yeşil daha Ekli dosyayı görüntüle 50883
Cemal karpuzun dekarı6-7 liralarda imiş , bizim burda sen sattın ama duyum aldınmı?Bugun tekrar papatya tırmık cektim hemen bağladım ilk 297 balya cıktıydı şimdi 53 balya Ekli dosyayı görüntüle 50918
Güneşin önündeylen kurtanlmıyor hiç. Toplayıp patik yaptıktan(çekirdeğini çıkardıktan) sonra tekrar güneşe seriyoruz. Depolamak istenirse soğuk yerde depolayınca kurtlanma olmuyor gün kurısundaKururken kurtlanmamasi icin bi uyguuygulama yapıyormusunuz?
Öyle diyolar abi 4 e de var 6 yada 7 yede kilo 1700 tarlada şimdiCemal karpuzun dekarı6-7 liralarda imiş , bizim burda sen sattın ama duyum aldınmı?