Hayırlı olsun
Bugun 100kg nohut 100kg gubre koydum donerken onler havaya kalkiyordu donuste problemler yasadim. 300kg daha atarsam on tekerler havada giderim.önlere 2 veya 4 agirlik sart gibi 100kg bile kurtarmaz gibi duruyor. Seri 1 de cok bile zorluyordu traktor belki 8cm derinlik ve tarlada derin islenmemis nohut icin yonca ekecegim haftaya nasil olacak.
Gonya yapalım hacimBenim mibzer senden ağır 300 kg yük ile benim motor önleri kesmedi aslında traktör 75 c case ...tam yükte keser ama ondan dolayı önlere ağırlık ilave edicem
4 pjstonun biraz daha uzun olmasinin yarari bide benim traktorde 4 tane agirlik var normalda 6 olmasi gerekirken. Yoksa kaldirmasinin imkani yok.Benim mibzer senden ağır 300 kg yük ile benim motor önleri kesmedi aslında traktör 75 c case ...tam yükte keser ama ondan dolayı önlere ağırlık ilave edicem
ForkliftleHpeker58 mibzeri kamyondan nasıl indirdiniz
Tek fren avantasi var ben 2 manevrada ancak donuyorum. Artik yavas yavas ogrenecegiz ekim teknikleriniHayırlı uğurlu olsun 3 sezondur 20 ayaklı olanı kullanıyorum, 265 s ve 276 Gold ta, önleri yerden kesmesi bana göre tarlada avantaj.
4 pjstonun biraz daha uzun olmasinin yarari bide benim traktorde 4 tane agirlik var normalda 6 olmasi gerekirken. Yoksa kaldirmasinin imkani yok.
Bu hafta yonca ekimi yapacagim 1cm ayarlayip tirmigi kullanmama gerek varmi bide gozu acip kapatan kapaklar 2 adet biri kucuk biri buyuk onlari nasil ayarlayacagim.
Iz birakma yok. Alan olcer ve depodaki tohumu haber veren sistemden takilirsa alacagim. Bi dolu bi bos olarak ektik 25cm ayarlayip.