TOROS ORGANOMİNERAL E 95 LİRA FİYAT VERDİLER...BİLMİYORUM NASIL BU GÜBRELER.BİR DE BU TÜR GÜBRELERİ KULLANANLARA DEVLET DÖNÜME 10 LİRA DESTEK DAHA VERİYOR DİYOLAR AMA BU TÜR GÜBRE İLE İLGİLİ TECRÜBELİ ARKADAŞLARIN GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYOZ...Arkadaşlar mısırda taban gübresi olarak kullanmak istiyorum firmaları aradığımda hepsi birine yönlendiriyor sonuç 0 bu sene alan yada alacak olan arkadaşlar fiyatlar hakkında bilginiz varmı
dap+granül hümik asit kullandırmıştım çiftçinni birisine çok memnun kaldı.Arkadaşlar mısırda taban gübresi olarak kullanmak istiyorum firmaları aradığımda hepsi birine yönlendiriyor sonuç 0 bu sene alan yada alacak olan arkadaşlar fiyatlar hakkında bilginiz varmı
dap+granül hümik asit kullandırmıştım çiftçinni birisine çok memnun kaldı.
Granül hümik asit olarak bu üründen dekara 10 kg atabilirisiniz.Dapla beraber kullanırsanız memnun olursunuz
evet 12-12 de var aynı fiyat ama ben bunda çinko ve hümik fulvik olduğu için acaba bu daha mı iyi olur diye düşündüm..50 kg 95 tl ise kullanabilirsiniz ama Ayçiçek için 12-12-12 daha güzel olur.Bu ürün daha çok buğday arpa için.
12-12-12 de hümik ve füvik asit var ama çinko yok.Çinkoyu granül formda karıştırıp verebilirsiniz.evet 12-12 de var aynı fiyat ama ben bunda çinko ve hümik fulvik olduğu için acaba bu daha mı iyi olur diye düşündüm..
Birinde çinko digerinde potasyum var.topraklarimizda potasyum var ama çinko yetersiz. .neyse kararimi almaya gittiğimde vereyim ikisi de ayni fiyat nasil olsa. .12-12-12 de hümik ve füvik asit var ama çinko yok.Çinkoyu granül formda karıştırıp verebilirsiniz.
50 kg mı 95 TL
Organomineral 9-21-0 + (5 SO3)+(1 Zn)+15 OM+10Humik&Fulvik Asit
Bünyesinde etkili madde olarak %9 (Azot) N, %21 fosfor (P2O5) ve % 5 kükürt’e (SO3) ilave olarak , %1 Çinko(Zn), %15 organik madde (OM) ve %10 Humik&Fulvik asit ihtiva etmektedir.
BU YIL AYÇİÇEĞİNE BUNU DENEMEK İSTİYORUM..SİZCE BU NASIL..TORBASI 95 TL İMİŞ..
bu arada yazmayı unuttum hektas 11-11-11-11 105 tl fiyat verdi2 senedir mısır ekiminde kullanıyorum ilk sene nativa 11-11-11-11 kullandık gecen sene ünaldı gübrenin biocomp u 12-12-12-12 yi kullandık önümüzdeki sezona ise yine organomineral kullanacağız. üst gübreyide üre formundaki organominerallerden kullandık...
Peki bu tur gubre kullanimininda dönüme 10 lira destek ile ilgili bir bilginiz var mibu arada yazmayı unuttum hektas 11-11-11-11 105 tl fiyat verdi
ORGANOMİNERAL GÜRELERDEN .İGSAŞ BLUE YA 135 , HEKTAŞ A 105, TOROS 95 TL .. KLASİK GÜBRELERDEN DAP 105 TL NORMAL 20-20 80 TL , 4*15 95 TLBence çk iyi
Biz hexaferm kullanıyorduk çeltikte ama azot oranı az olduğundan hemen sararıyor üst gübreyi fazla atmak zorunda kalıyoruz benim görüşüm bu gübrelerin azot oranlarının artması lazım diye düşünüyorum