En fazla 8 kg öneriliyor. Üre de.1.üst gübrelemem
Eskiden 7kg dan fazla üre aarsan yakardı rahmetli babam attirmazdi şimdi millet 50kg atma sebebi ortaya çıktı bilinçli olarak çiftçiyi soyduruyorlar
En fazla 8 kg öneriliyor. Üre de.1.üst gübrelemem
Eskiden 7kg dan fazla üre aarsan yakardı rahmetli babam attirmazdi şimdi millet 50kg atma sebebi ortaya çıktı bilinçli olarak çiftçiyi soyduruyorlar
Arpada 1. Üst gübreleme de eğer üreyi tercih edecek olursak 8 kğ'ı geçmemelimiyiz? Onu mu diyorsunuz burda.En fazla 8 kg öneriliyor. Üre de.1.üst gübreleme
Tüccarda igsaş granül üre 1850
Gübretaş beyaz inci 1875
Fiyatları aynı sayılır acaba fark var mı gübreler arasında Gübretaş almayı düşünüyorum
Süper inci atsak nasil olurTüccarda igsaş granül üre 1850
Gübretaş beyaz inci 1875
Fiyatları aynı sayılır acaba fark var mı gübreler arasında Gübretaş almayı düşünüyorum
Hangi bayideGübretaş Granüllü Üre Tüccar 1800 TL
Gubretas Süper inci bugün bizim t.k.koop de 120 tl /cuval normal üre 95 tl bugün attım. 12 kg arpalara..S
Süper inci atsak nasil olur
Peki yavaş salinimli üre olarak hangi markayi tavsiye edersinizGubretas Süper inci bugün bizim t.k.koop de 120 tl /cuval normal üre 95 tl bugün attım. 12 kg arpalara..
Misir yeri olan buğdaya 10 kg/da üre attim
Ben de aradim ama bulamıyorum. Çok pahali oldugu bu fiyatlara dap in daha mantikli oldugu söyleniyor. Bir ay önce 13.24.12 sinden torbasina 120 lira demislerdi. Ama altin çiçek s den kimsede bulamadim..bir de igsasin blue 12.12.17 ile başlayan bir gubresinin torbasina 140 lira demislerdi...Aycicekte kullanılan altın çiçek gübresi tonu ne kadar bilgisi olan varmi
Ben geçen sene misirlara aldım bi 15 TL fazla idi normal üreden ama toprakta kalma özelliği fazla olduğu için uçmaya dayanıklı olduğu için %25 normal üre ye göre daha az atiliyormus öyle yaptım fark baya kapanıyor ozaman fiyat olarak , yine almayı düşünüyorumS
Süper inci atsak nasil olur