Çok uygun fiyat hangi firmanın
Bagfaş’ın gübresi.
Çok uygun fiyat hangi firmanın
Hocam Tarım Kredi mi yoksa tüccar mı ? Ben Sülfat alırken Arpa için de 150 200 kg Üre almıştım Tarım kredi bana 1980 TL fiyat çekmişti.Geçtğimiz hafta, üreyi 1680 tl den aldık.
Tüccardan aldım.Hocam Tarım Kredi mi yoksa tüccar mı ? Ben Sülfat alırken Arpa için de 150 200 kg Üre almıştım Tarım kredi bana 1980 TL fiyat çekmişti.
Bu fiyatlar çok uygun ama hangi firma olduğu da önemliGeçen yıl bu zamanlara göre bu yıl gübre fiyatları uygun sayılır.
20.20 1600
Üre 1700
Sülfat 900 tüccar fiyatı
Korunga sertifikalı tohummu abierzurum pasinlerEkli dosyayı görüntüle 43601
sanmam herhalde oradan buradan toplama.Korunga sertifikalı tohummu abi
Memlekette dürüst insan kalmadıbu gübreler sahte olmasın barkotları var mı? piyasa artık leş olmuş..hektaşın müdürü ,piyasada satılan hektaş ilaçlarının tamamı sahte demiş..ambalajı hektaş içeriği merdiven altı demiş!!!
attığımız ilaçlarında etkisi az..gübrelerde dahil..maliyeti düşürmek için yada ucuza satmak için içeriğiyle oynayıp duruyorlar..Memlekette dürüst insan kalmadı
Güzelim memleket ne hale geldi kimsenin kimseye güveni kalmadı
erzurum pasinlerEkli dosyayı görüntüle 43601
Güvendiğimiz saticilardan, resmi ilaç bayisinden ,kooperatiflerden alınabilir .bu gübreler sahte olmasın barkotları var mı? piyasa artık leş olmuş..hektaşın müdürü ,piyasada satılan hektaş ilaçlarının tamamı sahte demiş..ambalajı hektaş içeriği merdiven altı demiş!!!