Daha bunlar iyi günlerimiz buraya yazıyorum.Bu fiyatların düşmesi gerek artık dolar düştü mazot düştü elektrik doğalgaz a bile indirim geliyor bu Gübre neden inmiyor hayret bişey
Daha bunlar iyi günlerimiz buraya yazıyorum.Bu fiyatların düşmesi gerek artık dolar düştü mazot düştü elektrik doğalgaz a bile indirim geliyor bu Gübre neden inmiyor hayret bişey
Daha bunlar iyi günlerimiz buraya yazıyorum.
Haklı olma ihtimaliniz yüksek olabilir.Secimden sonra nolcak hepbirlikte görücez!
Sadece bizim için değil ülke için zor geçecek. Üretim tarafında olanlar , satis-pazarlama tarafında olanlar daha fazla hissedecek. Çiftçi her iki tarafta zaten Allah hepimizin yardımcısı olsun.Damat bakan kendisi açıkca söyledi 2019-20 zorlu geçecek işsizlik artabilir en büyük kazancımız vergiler olacak die seçime kadar herzamanki gibi el bebek gül bebek benim aslan çiftcim çalışkan memurum vs vs seçimden sonra 2023 e kadar seçim yok adamlar atını oynatacak vergiler malum hersene artıyor dahada artacak e karşısında dur bakalım dicek bi akıllı muhalefetde yok sırtımıza daha ne semerler vururlar bizim
Sadece bizim için değil ülke için zor geçecek. Üretim tarafında olanlar , satis-pazarlama tarafında olanlar daha fazla hissedecek. Çiftçi her iki tarafta zaten Allah hepimizin yardımcısı olsun.
En kötü ihtimalle ekmek bulamazsak
"Pasta yeriz"
Tarım bakanı geçen hafta gübrede %5 indirim olacak demişti ama TKK fiyatlar hala düşmedi üre 2150tl/ton
Bakan yanlış demiş 50 tl zam demek istemiştir. Ben 2100 e almıştım.
Fiyatı iyi almışsın , Hayırlı olsun , bir bölge imecesi yapalım sana kar / ekmek arası köfte / gübre atımıÜre granül gemlik dün 1.950TL tonu bir tır aldım cumartesi gelecek.
Ben gidiyorum yardıma , taktım ficiyi , sizin koyun oralardayim , 11 gibi varmış olurum işin yoksa sende gel arkadaşımAlper maşallah 1 tir dolusu gübre kaç ton geliyor.donume nekadar uygulayacaksın.bir traktor ile zor olur o iş.