Güncel Gübre fiyatları

Ynt: Güncel Gübre fiyatları

33 nitrat gubretas miydi? Erken alalim zarar etmeyelim dedik, etmisiz galiba...

Toprak altı gübrelerin kullanımı bizim buralarda bitti, bu sebeple fiyatlar biraz durulmuş sanırım.
20-20 Torba 48 TL
15X15X15 torba 50 TL
Potasyum Sülfat torba 105 TL
% 33 Nitrat 42 TL.

DAP gübre fiyatı konusunda bilgisi olan varmı acaba? Gübre alıcaz henuz fıyat net degıl gelmedı gubreler dıyor cogu fırma...

sizin oralarda uygunlu hemşo burada 1100 lira üre, saf 20.20 yok zaten 20.20.35 getirıyolar oda 1100 lira anlacan epeyce masraf sadece gübreye

coyote26 link=topic=59129.msg900666#msg900666 date=1403010834' Alıntı:
DAP gübre fiyatı konusunda bilgisi olan varmı acaba? Gübre alıcaz henuz fıyat net degıl gelmedı gubreler dıyor cogu fırma...
Geçen hafta zam geldi dap 1370 oldu, öncesinde 1300 idi bayiler zam geleceğinden yok demişlerdir sana, şimdi git 1370 den alırsın :), ben zamdan önce aldım 1300 den.

bayramdan onceki hafta DAP 1200 tl/ton idi... ben bu gubre fiyatlarina uyamayacagim bir turlu. erken aliyorum zarar gece birakiyorum yine zarar...

Böyle saçmalık olur mu Gökhan.

En son günebakanları ekerken 20-20 taban almıştım. Tüccarda hesabım olduğu için fiyat sormadım.

Dap 1500 olmuş ve Şimdi biz yer ekicez di mi?

Amaçları ne ki bunların?

Açık açık ekmeyin desinler daha dürüstçe olur.

sebazios link=topic=59129.msg911506#msg911506 date=1408054196' Alıntı:
Böyle saçmalık olur mu Gökhan.

En son günebakanları ekerken 20-20 taban almıştım. Tüccarda hesabım olduğu için fiyat sormadım.

Dap 1500 olmuş ve Şimdi biz yer ekicez di mi?

Amaçları ne ki bunların?

o zaman olmaz işte.biz size ekin demedikki diyemezler.
7 ton buğgay 1 ton mazot
2 ton buğday 1 ton gübre
2 ton buğday 1 ton bahar gübresi.
ilacı,biçeri,işçiliği,amörtisman vs saymıyorum bile.ama durum bu.

sebazios

yanlış biliyorsun ekmessen biryer de çalışır hayatını idame ettirirsin ekersek hem çalışırken batarız hem b edavadan hizmetkarları oluruz. hemide borç batağında olduğumuzdan elimizdeki arazileri beleşe peşkeş çekerler.