Merhaba arkadaşlar gübre saçma makinasıyla yulaf saçtım kazayağıyla üzerini kapattım ama tohumun %40 toprak üzerinde açıkta kaldı ne yapmalıyım
Kazayağının arkasına ufak bir taban yap bir daha karıştırMerhaba arkadaşlar gübre saçma makinasıyla yulaf saçtım kazayağıyla üzerini kapattım ama tohumun %40 toprak üzerinde açıkta kaldı ne yapmalıyım
Kazayağının arkasına ufak bir taban yap bir daha karıştır
Yağmur yagdiktan sonra tohumları incelemeden tarlaya girme derim. Güçlü sağanak yağış olursa belki karıştırmaya gerek kalmaz, sadece biçim için kolaylık olması için merdane varsa çek toprağı karıştırmadan.Yağmur başladı bir hafta yağmur gösteriyor yagmurdan sonra olurmu hem tezeklerde dağılır
Bereketli olsun tohumun yarısı nerdeyse yüzeyde kalmış keşke biraz derin çekseydiniz, etrafta tapan varsa birisinden emanet alın hemen tapan cekin
Bu tapan muhtemelen yüzeydeki tohumları küreleyip tarlada seyreklik olmasına neden olacaktır.
Merhaba arkadaşlar gübre saçma makinasıyla yulaf saçtım kazayağıyla üzerini kapattım ama tohumun %40 toprak üzerinde açıkta kaldı ne yapmalıyım
Yağmur yağmış bence girmeyin tarlaya kaz ayağı yerine keşke tirmik cekseydiniz kaz ayağı gömülen tohumların derine gommustur ben yulafi Gubre kovasıyla saciyorum mibzer ile gübre atiyorum mibzer tohumları çok güzel gomuyorMerhaba arkadaşlar gübre saçma makinasıyla yulaf saçtım kazayağıyla üzerini kapattım ama tohumun %40 toprak üzerinde açıkta kaldı ne yapmalıyım