Aslında anayasayı ihlal suçu işleniyor, aym'ye başvuru yapılabilir.Ekli dosyayı görüntüle 65692
Ekli dosyayı görüntüle 65693
Bir taraftan vatandaşın durumu, bir taraftan üretici haberlerine bakıyorumda, ne amaçlandığını çözmek çok güç gerçekten, çözmeye çalışmakmı hata yoksa, çünkü hiçbir izahı olmayan nasılsa hesap soran yok diye rastgele bişeyler yapılıyor görünüyor.
Üretici çiftçi bu tip işlerle uğraşan insan değildirki, umut dolu insandırAslında anayasayı ihlal suçu işleniyor, aym'ye başvuru yapılabilir.
Buğday kanola gördüklerimIstanbul'dan gelenler binlerce donume ne ekiyor?
Bilmeyen adam için öyle olur tabiBazılarına diyorum ki Mazot,gübre zamlandı vs vs. Adam çıkmış nerede yapıyorsun tarımı diye soruyor. İstanbulda diyorum. İstanbulda tarım mı var dalga mı geçiyon adamla diye sallıyor. Sadece Silivri'de 450.000 m2 arazi var
Ure iyi fiyat vermiş ama olmayan gübreye yenisi ne zaman gelir dediŞimdi gübreciyi aradım
Üre çuvalı 330 TL dedi elinde kalmamış
20.20 ye çuvalı 250 TL dedi
Dap hiç yok dedi fiyat vermedi
Yarın gel bakarız dediUre iyi fiyat vermiş ama olmayan gübreye yenisi ne zaman gelir dedi
Yapılır da Ankara da da öyle yer çok ama tarlanın 1 dekarını satsan milyarlar eder ondan öyle dıyo herkes bende çiftciyim ama şaşırıyorumBazılarına diyorum ki Mazot,gübre zamlandı vs vs. Adam çıkmış nerede yapıyorsun tarımı diye soruyor. İstanbulda diyorum. İstanbulda tarım mı var dalga mı geçiyon adamla diye sallıyor. Sadece Silivri'de 450.000 m2 arazi var
Bu gece zam var ozamanYarın gel bakarız dedi
Başkan hangi buğdaylar acebaBir haftaya kadar buğday getirip satacağım için köye dönüşte üre alabilirim diye Bugün saat 16:00 civarı borsada polatlida birgubre bayisine üre gubresini sordum tonu 7,400 dedi....26'lik yok dedi.polatlida buğday fiyatları da 3.460,3.470,3.492 ye kadar çıkmış durumda...
Çoğunlukla experiaBaşkan hangi buğdaylar aceba
Experia makarnalık mı yoksa ekmekklik miÇoğunlukla experia
Almış başını gıtmiş üre 8300 mü oluyor bana mı öyle geldiAnlık tarım kredi fiyatları