Bu ekran ve kameranın teknik özellikleri nasıl? Işık az olduğu ortamlarda görüntü nasıl oluyor. Yandan bakıldığında yansıma yapıyormu ekran. Kısaca verimli oluyor mu?
Bu ekran ve kameranın teknik özellikleri nasıl? Işık az olduğu ortamlarda görüntü nasıl oluyor. Yandan bakıldığında yansıma yapıyormu ekran. Kısaca verimli oluyor mu?
Kamera gece görüşlü olduğu için sıkıntı yaşatmıyor karanlık olması yansıma yapmıyor gayet kullanışlı oldu motordan inip bakmana gerek kalmıyo
Görüntü VGA mı oluyor
gençler bu kamera uygulaması normal tablete de uygulanabiliyor mu? bir programımı var mı?
Tablete google play'den program indirilirek mümkün olabilir. Wifi kablosuz kameralarda mevcut nette detaylı bilgiler var.
arkadaşım bu kameralarda su geçirme falan olmuyor değilmi ? birde toza karşı dayanımları nasıl ?
senin bildiğiniz program ismi var mı?
Bende biçerdövere bir tane takacağım. Arkayı nasıl gösteriyor acaba? Biçerdöver için uygun olur mu sence? Geniş açı ve yüksekten iyi gösterir mi? Köyde iki makinaya taktılar sanayide 600-700 TL almışlar. Çok geldi bana ondan kendim alayım takayım diyorum. Araştırmaya başladım bakalım. Gece görüşlü bir kamera lazım. Güzelde bir ekran...
Bende biçerdövere bir tane takacağım. Arkayı nasıl gösteriyor acaba? Biçerdöver için uygun olur mu sence? Geniş açı ve yüksekten iyi gösterir mi? Köyde iki makinaya taktılar sanayide 600-700 TL almışlar. Çok geldi bana ondan kendim alayım takayım diyorum. Araştırmaya başladım bakalım. Gece görüşlü bir kamera lazım. Güzelde bir ekran...