GÜBRE FIÇISINA KAMERA UYGULAMASI

Bu ekran ve kameranın teknik özellikleri nasıl? Işık az olduğu ortamlarda görüntü nasıl oluyor. Yandan bakıldığında yansıma yapıyormu ekran. Kısaca verimli oluyor mu?

Bu ekran ve kameranın teknik özellikleri nasıl? Işık az olduğu ortamlarda görüntü nasıl oluyor. Yandan bakıldığında yansıma yapıyormu ekran. Kısaca verimli oluyor mu?

Kamera gece görüşlü olduğu için sıkıntı yaşatmıyor karanlık olması yansıma yapmıyor gayet kullanışlı oldu motordan inip bakmana gerek kalmıyo

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA361
Bende biçerdövere bir tane takacağım. Arkayı nasıl gösteriyor acaba? Biçerdöver için uygun olur mu sence? Geniş açı ve yüksekten iyi gösterir mi? Köyde iki makinaya taktılar sanayide 600-700 TL almışlar. Çok geldi bana ondan kendim alayım takayım diyorum. Araştırmaya başladım bakalım. Gece görüşlü bir kamera lazım. Güzelde bir ekran...

Bende biçerdövere bir tane takacağım. Arkayı nasıl gösteriyor acaba? Biçerdöver için uygun olur mu sence? Geniş açı ve yüksekten iyi gösterir mi? Köyde iki makinaya taktılar sanayide 600-700 TL almışlar. Çok geldi bana ondan kendim alayım takayım diyorum. Araştırmaya başladım bakalım. Gece görüşlü bir kamera lazım. Güzelde bir ekran...

Abi tavsiyem, en az AHD 960p bir kamera alman biraz daha pahalı ancak, görüntü kalitesi çok daha iyi.Monitör olarak ne olsa oluyor ben kendim kamera bağlamadım gördüğüm kadarıyla switch bağlamaktan ibaret.Kamera güç kaynağı olarak monitörden görüntü kablosu ile alıyor senin gibi becerikli birisi çok daha ucuza maal edebilir.Saygılar...

Arkayı gayet iyi gösteriyor. Yolda arkada araba var mı, kim var kim yok belli oluyor. Kuyruktaki ışıkları yakınca gecede gösteriyor üstelik renkli. Faydalı bir alet. Yanlız kıyıcı ile çalışırken tozlanıyor camı görüntüde halıyle dumanlı oluyor. Temizlemek gerekli arada.

Bizde daha yeni aldık bicerdovere takma fırsatımiz olmadı ama dayımlarda var gayet kullanışlı onlar kullanıyor