görüntü kalitesi nasıl acaba?
gayet güzel görüntü kalitesi
görüntü kalitesi nasıl acaba?
Ben ayna takıcam, hem daha net, hemde canlı olacak.
Bunu GünGör ün içine hazırlıyorum yeni sezonda çalışmalar başladı, led aydınlatma paketide olacak.
Güzel uygulama için teşekkürler.
Uygulama başarılı,maliyeti boyle bi uygulama için gayet uygun bence.Bi ara misafirim ol serdar bu işi yapalım
Abi herseyiylemi 150 200 lira arasında tuttusağolasın dostum 150 ile 200 tl arası bi maliyeti oldu bize
böyle bir şeyde asıl mibzerlere yapmak gerekir.
Abi herseyiylemi 150 200 lira arasında tuttu
Peki abi elektriği nerden aldınevet kablo ekran kamera 200 tl
Çakmaklıktan aldımPeki abi elektriği nerden aldın
evet kablo ekran kamera 200 tl
serdar bu gün bende aldım bu kamera ve monitörden ama benimkiler biraz pahalı geldi bana.hatta sizin fotoları bile gösterdim kameracıya arkadaşlar 200 tl ye mahal etmişler dedim bizim sana vereceğimiz kamera biraz pahalısından dediler. kamera ramsat rs 5948 marka 120 tl montör 7 inç navigold marka 150 tl . toplam 270 tl ye mahal oldu. sizin kullandığınız monitörde 7 inç mi ?
Abi saraydan mi aldın yoksa civardan miserdar bu gün bende aldım bu kamera ve monitörden ama benimkiler biraz pahalı geldi bana.hatta sizin fotoları bile gösterdim kameracıya arkadaşlar 200 tl ye mahal etmişler dedim bizim sana vereceğimiz kamera biraz pahalısından dediler. kamera ramsat rs 5948 marka 120 tl montör 7 inç navigold marka 150 tl . toplam 270 tl ye mahal oldu. sizin kullandığınız monitörde 7 inç mi ?
Abi saraydan mi aldın yoksa civardan mi
bende traktörümde geri görüş için kamera kullanıyorum güvenlik kamerası aldığın için iyi yapmıssın diğerleri nasıldır bilmiyorum ama bende güvenlik kamerası almıştım bu kameralar 24 saat çalışmak için yapıldığından kolay kolay arıza yapmaz paraya takılma derim
Taktirdigin zaman resim atarsan sevinirim abikerem sarayda araştırdım yok. çorluda demir ticaret var uydu anteni ve tv sistemlerini satıyor. ramazan demir. bizim damatta onlarla birlikte çalışıyor. ordan aldım. ama taktırma işini traktörü saraya götürüp orada bir elektrikçiyle halledecem.
Taktirdigin zaman resim atarsan sevinirim abi
serdar bu gün bende aldım bu kamera ve monitörden ama benimkiler biraz pahalı geldi bana.hatta sizin fotoları bile gösterdim kameracıya arkadaşlar 200 tl ye mahal etmişler dedim bizim sana vereceğimiz kamera biraz pahalısından dediler. kamera ramsat rs 5948 marka 120 tl montör 7 inç navigold marka 150 tl . toplam 270 tl ye mahal oldu. sizin kullandığınız monitörde 7 inç mi ?