GPS destek sistemi

Ynt: GPS destek sistemi

jura link=topic=73086.msg855160#msg855160 date=1393607590' Alıntı:
Telefon internete bağlıyken bağlantı hatası veriyor agdna bende programı açamadım

Gps konumu açık mı? Farm fleet programını açtıktan sonra bağlanıyor ama üyelik istiyor üyelik olmadan sadece demo sürüm kullanılabiliyor. Tam sürüm için üye olmak gerekiyor fakat üyelikte Türkiyeyi seçemiyorum...

POYRAZLI TALHA link=topic=73086.msg856616#msg856616 date=1393783341' Alıntı:
Gps konumu açık mı? Farm fleet programını açtıktan sonra bağlanıyor ama üyelik istiyor üyelik olmadan sadece demo sürüm kullanılabiliyor. Tam sürüm için üye olmak gerekiyor fakat üyelikte Türkiyeyi seçemiyorum...
Evet gps açık farm fleeti bilemiyorum

Bu konuda koca appstore ' yi yedim, bir tane adam gibi sonuca varamadım.

'Farm' diye aratıyorsun, ne kadar hayvanlı, böcekli farmVilla ' vari oyun varsa çıkıyor.

'Tractor' diye aratıyorsun, yine traktör oyun ve similatörleri ile traktör katalogları çıkıyor.

'field' aratıyorsun, AgDNA gibi abidig gubidig programlar çıkıyor ama işlerinde işe yaratana ben rast gelmedim.

'Tractor GPS' yazıyorsun, doğru düzgün sonuç bile çıkmıyor.

Bu konuya eğilip bir sonuca bağlamak lazım. Herkes elimden geldiğince arasın bakalım. Belki birşey buluruz.

sebazios link=topic=73086.msg856756#msg856756 date=1393792599' Alıntı:
Bu konuda koca appstore ' yi yedim, bir tane adam gibi sonuca varamadım.

'Farm' diye aratıyorsun, ne kadar hayvanlı, böcekli farmVilla ' vari oyun varsa çıkıyor.

'Tractor' diye aratıyorsun, yine traktör oyun ve similatörleri ile traktör katalogları çıkıyor.

'field' aratıyorsun, AgDNA gibi abidig gubidig programlar çıkıyor ama işlerinde işe yaratana ben rast gelmedim.

'Tractor GPS' yazıyorsun, doğru düzgün sonuç bile çıkmıyor.

Bu konuya eğilip bir sonuca bağlamak lazım. Herkes elimden geldiğince arasın bakalım. Belki birşey buluruz.
Katılıyorum aynı durum google play de de var. Elimizde program ismi olmadan arama yapsak ta sonuç alamıyoruz

Cerea AppStore ' da yok. Onun yerine 'connectFarm'ı buldum ama o da aradığımız özelliklere sahip değil galiba. Anlık hareket kontrolü göremedim ben.

Ekran görüntüleri:

ga6u6epa.jpg

edehaja6.jpg

arkadaşlar ben tarla sürümü yaparken hızı küsürati ile ölçen bir program ariyorum mesela hiziniz 8.74 gibi google play store de bu tarz da program var mi bilen yardimci olursa cok sevinirim

delihan link=topic=73086.msg858415#msg858415 date=1394022930' Alıntı:
arkadaşlar ben tarla sürümü yaparken hızı küsürati ile ölçen bir program ariyorum mesela hiziniz 8.74 gibi google play store de bu tarz da program var mi bilen yardimci olursa cok sevinirim

Bu konunun amacı tamamen bu. Farklı programlar bulduk ama tam randımanlı çalışan daha yok.

şimdi traktörün merkezi ve ekipman genişliğini ayarlamak lazım oyle bir program olsa bile istenen sonucu almak için örmegin 3m iş genişliğine sahip ekim makınası ıle 10m iş genişliğine sahip tarımsal ilaç makınası ayarlayabilmek gerek bunun içinde traktör merkezını ayarlamak gerek kı bir sonrakı sırayı gosterebilsin kendı düşüncem en güzeli alıcan o iş için yapılmıs bir alet
sanırım su linkdeki alet http://www.farmworks.com.tr/gps.php
Gübre ve ilaçlama için çok gereklı bir araç aslında traktör yön göstericisi

AgDNA kullanabildiniz kullanabıldıysenız yarın xpad alıcam kullanımı hakkında bilgi verir misiniz? işe yarıyor mu anlık bilgi veriyor mu

Zamanında ben cok aradim cebe yüklenen program ama duzgun busey yok. Ben el tipi gps aldim donum hiz ve iz cizgisi gosteriyor. 20 kusur uydudan veri aliyor. Hem ucretsiz hemde % 99 dogru hesap. Ben en cok donum olcer olarak kullaniyorum itilafli hallerde bicercilerin tepesine binmek icin iç-*-*

ahmetdursun link=topic=73086.msg859972#msg859972 date=1394186354' Alıntı:
Zamanında ben cok aradim cebe yüklenen program ama duzgun busey yok. Ben el tipi gps aldim donum hiz ve iz cizgisi gosteriyor. 20 kusur uydudan veri aliyor. Hem ucretsiz hemde % 99 dogru hesap. Ben en cok donum olcer olarak kullaniyorum itilafli hallerde bicercilerin tepesine binmek icin iç-*-*
kullandığınız gps in marka model yada linkini verirmisin