Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
Çok teşekkür.Hayırlı olsun cemal abi tekerine taş degmesin
Allah razı olsun.Hayırlara vesile olmasını dilerim güle güle kullanın
Tşk.Herşey senin yüzünden olduHayırlısı olsun güle güle kullanın
Eyvallah.Buçuk vitesini motor ısınmadan kullanma hidrolikleri kaldırmayı yukarıda bırakma ofa getir her zaman.yukarı kaldırmanın sağ üstünde sesörleme yolda sarsıntı önleyici dokunmatik düğme var yükte onu kullanmayı unutma o ışık yandığı sürece yukarıda hidrolik düğmesini tutabilirsin pulluk aysan gibi malzemelerde güzeloluyor yolda 100lüğü hiç sarsmıyor arkada pulluk olduğunu unutuyorum 5li olduğu halde dışarıdan kolları kumanda edeceksen içeriden ofta tut sürümde pulluk yada çizel hidrolik düğmesinş aşağa doğru bastır 4. Kademe betona batırır bırakınca otomatiğe geçer. tekrar hayırlısı olsun doğru karar çok rahat edeceksin kullandıkça .
Tşk.Çok daha iyileri, olmayan herkesin olsun.Hayırlı bereketli olsun. Rabbim dileyen herkesin gönlündeki hayırlı olanı versin.
TeşekkürlerHayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
Sağolun. Klima filtresi olduğunu söylediler.Bu filtre görüntüsünün 2021 ortalarına doğru başladığını izledim.Hayırlı uğurlu olsun. İdeal makina Türkiye şartlarında. Yeni erkuntlarda kabin üstteki filtre klima filtresi mi? Sonunda dışardan filtre koyup hava almasını akıl edebilmişlerdir umarım
Sağolun Nuray hocam.Toplantıda görüşmek üzere.Hayırlı olsun doktor bey güle güle kullanın.
Hayırlı uğurlu olsun bizde o fuardan aldık bekliyoruz hala 2021 mi 2022 mi hocam ttraktör
İyi olmuş iyi , fena zamlar geldi alırken kazanmışsın hemde cok iyi traktör bence heryeri kendini gösteriyor bereketli kullanın 12 aralık Kırklareli fuarı bizde o gün 2021 alma niyeti ile gittik 2021 yok dedi 2022 için ekstra 30 bin falan verdik faturası kesildi deli gibi zam gelmiş vermek istemeyebilirler belki bişey demediler 5-6 gündür ama hukuki olarak alırmışız bu hafta belli olacak hakkımızda hayırlısıBekliyordum yazını. Mustafaşahin'le birlik oldunuz , beni Haşmet sahibi yaptınız Çorum fuarından mı?
2021 , 17 Aralık.Traktör zaten fabrikadan 7 aralıkta çıkmış.2022 olacak diye diretseydim, yeni fiyatlarla asla kavuşamazdım.Haşmet,platonik aşkım olarak kalırdı.
Bugün plakalarını da bastırdım.
Servet sana da yakışırdı aslında.Önünü net görebilen çok kimse yok zaten.Bugünümüze şükür, yarın için elimizden geleni yapalım.Filmin sonu herkes için aynı.Abi hayırlı olsun çok sevindim ben de artık bizde almak istiyoruz bir çiftçeker ama bu sene önümüzğ bir türlü göremiyoruz
Canımız sağolsun.Servet bana fazlasıyla yetiyordu aslında, hayallerimizin ardından koşalım dedik.Hayaller bitince hayat biter derler.Sürekli yapacak işler üretmek hayata bağlar diye düşünüyorum.Yan gelip yatmak en kolayı ama kişinin yaradılışının ona uygun olması lazım.Selamlar.@Göktürk- abi kanatlanmayan biz kaldık,gerisi ne varsa kanatlandı. Selamlar.
Senin enişteden de bi 40-50 bin isterler bugun yarın Bölge bayii bugun geldi bizim gibi 2-3 kişi vardı herkesten fark istiyorlar yoksa iptal edeceklermişHayırlısı olsun güle güle kullanın
Belkide daha fazla isteyecekler herşey fırladı uçuyor tek halkın maaş ve ürünleri dibe çekiyorlar öldürmeden süründürüyorlar.Senin enişteden de bi 40-50 bin isterler bugun yarın Bölge bayii bugun geldi bizim gibi 2-3 kişi vardı herkesten fark istiyorlar yoksa iptal edeceklermiş
Sağolun.hayırlı olsun güzel tercih.
Çok teşekkür.Hayirli uğurlu olsun güle güle kullanin
Sağolun Filiz hanım.hayırlı olsun güle güle kullanın
Sağolun.Gezmesi de güzel.Hayırlı mübarek olsun inşallah rabbim Güle güle binmeyi nasip etsin inşallah
En beğendiğim traktörlerden birisi hep 110 ama fiyatlar baya uçmuş
Sağolun.hayırlı uğurlu olsun.
Sağolun.En eski üyeleri forumda görmek sevindirici.Hayırlı olsun abi güle güle kullan
Teşekkürler.Tekrardan hayırlı olsun arkada kaç tane hava çıkisi var ve işlevleri nedir internetteki görsellerde 3 tane hava hortumu görünüyor