GİTTİ ERKUNT SERVET 85E...GELDİ ERKUNT HAŞMET 110 LÜKS...(YENİ TRAKTÖRÜM)

Aralık 14 ünde Case fiyatları konusuna bakarken @Mustafaşahin 'in yazısını gördüm.Bir gün önce eniştesi Erkunt 110 almış, 3 ay sonra gelecekmiş, yılbaşında 80 bin zam varmış.
Ertesi gün Çorum bayisini aradım ,110 var mı dedim, ''bir tane var , yılbaşında çok büyük zam gelecek'' dedi.Anladığım kadarıyla kredisi çıkmamış. ''2018 ama 2019 nisan'da trafiğe çıkmış 230 saatte Erkunt 85 E var'' dedim,üste ne verecez, neyse anlaştık.Kaporo gönderdim.
Ertesi gün @cemal ÖZTÜRK 'ü aradım, benim Servet'i kaçırmamasını söyledim, ele gitmesin dedim.Şu sıra alamayacağını belirtti.
Bende 17 sinde Çorum'a gidip işlemleri bitirdim.Ben arabamla önde onlar arkada köye geldik.Aynı kamyon Servet'i götürdü.Böylece 3 gün içinde hiç aklımda,planımda yokken Haşmet sahibi olmak kısmet oldu.Hayallerimde vardı o ayrı konu.
Türkiye tarımına hayırlı olsun.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kullandıkça tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz

Aralık 14 ünde Case fiyatları konusuna bakarken @Mustafaşahin 'in yazısını gördüm.Bir gün önce eniştesi Erkunt 110 almış, 3 ay sonra gelecekmiş, yılbaşında 80 bin zam varmış.
Ertesi gün Çorum bayisini aradım ,110 var mı dedim, ''bir tane var , yılbaşında çok büyük zam gelecek'' dedi.Anladığım kadarıyla kredisi çıkmamış. ''2018 ama 2019 nisan'da trafiğe çıkmış 230 saatte Erkunt 85 E var'' dedim,üste ne verecez, neyse anlaştık.Kaporo gönderdim.
Ertesi gün @cemal ÖZTÜRK 'ü aradım, benim Servet'i kaçırmamasını söyledim, ele gitmesin dedim.Şu sıra alamayacağını belirtti.
Bende 17 sinde Çorum'a gidip işlemleri bitirdim.Ben arabamla önde, onlar arkada köye geldik.Aynı kamyon Servet'i götürdü.Böylece 3 gün içinde hiç aklımda,planımda yokken (hayallerimde vardı ayrı konu) Haşmet sahibi olmak kısmet oldu.
Hayırlı uğurlu olsun

Hayırlı olsun abi güle güle kullan bol bereket getirsin.
Sağol Emre kardeşim.İnşallah.
Maşallah, bereketli olsun,güle güle kullanin
Sağolun Mehmet bey.Yaptık bir delilik daha.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Çok teşekkürler.
Hayırlı olsun Cemal abi. Bugün kullanma fırsatım oldu, doğru tercihi yaptığını düşünüyorum.
Sağol Akif kardeşim.Ben öbüründen de çok memnundum.Bu çok daha dolu ve büyük bir traktör.
Hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkürler.
Hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.
İyi günlerde gülerek kullanın.
Amin.Sağolun Hocam.
Abi Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
Beni düşündügün için ayrıca teşekkür ederim 🙂
Kısmet ne diyelim.Zaman çok dardı, foruma haber veremedim.
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Çok teşekkür.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Sağolun.Tşk. ler.
Hayırlı mübarek olsun. İyi güzel günlerde kullanın.
Sağolun.Allah razı olsun.
Hayırlı olsun bol kazançlar inş
Güel dilekleriniz için teşekkürler.
MaşAllah hayırlı olsun abi. Kazasız belasız kullanırsınız inşAllah
Tşk ler, sağolun.
Hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın.
Teşekkürler.
Kısmete düştü mü bir şekilde denk geliyor.. Bir zamanlar babam da 265'in harareti kalkıyor diye sık petekli radyatör almaya diye gidip "çiftçeker aldım" diye gelmişti. Annem borca girdin diye kızıyor ama babamla ben nasıl mutluyuz.. :D
Çok sonradan fark ettim ki 265'in hararet saatinin ibresi dibinden yamulmuş, normalden fazla gösteriyormuş..
Babamda 1977 de Kayseri'ye gitmişti,işleri için.Bir baktık gece yarısı kamyon gürültüsü ile Leyland traktör iniyor.Kayseri fuarında görüp almış.Hala duruyor.Aralıkta muayenesini yaptırdım.
Hayırlı olsun güle güle kullanın..
Sağolun .
Hayırlı olsun 85e den sonra 110luks kulanmak büyük keyif olacaktır

Sağolun.Öyle umuyorum.
Hayırlı olsun güzel ve hızlı olmuş servet temizmiş kaç lira piyasaları aceba
Sağol Ufuk. Servet'i pazarlıkla 240 a saydırdım+200. Kamyonda görünen yola çıkan yeni traktörüm.Benim Servet le yer değiştirdikten sonra arkadaki Kısmet 55 le başka şubeye gittiler.Servet'in resmi bu iletinin sonunda.
Hayırlı bereketli olsun inşallah
Sağolun İsmail hocam.
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın
Çok teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle bin abi. 3 lü dönerli küçük gelir ona gel 4 lüsünü vereyim sana
Sağolun.İyi olur ama gittisi geldisi ağır olur.Benim dönerli ek takılacak şekilde.Sordum, 10000 lira istiyor Ünlü bayisi.Tekerde yeni eklenen parçaya kaydırılacak.Şu an da kararsızım.Zaten bütün aletler (Dik freze,tiller,çizel) küçük kaldı ama onları değiştirmeyi hiç düşünmüyorum.

Resimler ve ekler

• IMG_20211024_160631.jpg
    IMG_20211024_160631.jpg
    322.9 KB · Görüntüleme: 48
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kullandıkça tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz
Sağolun.Elbette.İlk olarak 2021-2022 yeniliklerini paylaşmayı planladım.
Hayırlı uğurlu olsun işinize bereket katsın güle güle kullanın
Çok teşekkürler.Trakya toplantısında görüşmek üzere..
Hayırlı Uğurlu Olsun, Maşallah.
Çok teşekkür.Trakya toplantısına sizi de bekleriz.
Hayırlı uģurlu olsun
Sağolun.
Hayırlı uğurlu olsun
Teşekkürler.
Cemal abi Hayırlı uğurlu olsun nasip olmuş almışın kendim almış gibi sevindim fiyatlar çok zamlandı ya
Trakkulup sayesinde.Yoksa aklımda yoktu.Ancak 3 ay sıra beklenen bir motoru zamsız güncel fiyattan bulunca dayanamadım :) Yeni fiyat 627.
Bayi'' Çorum'da tüm bayileri dolaş, bir tane sıfır motor bulamazsın, hepsi yılbaşını bekliyor '' dedi.Ben , ''o zaman siz niye satıyorsunuz, sizde yılbaşına bekletin'' dedim.Biz satarız,alırız,yine satarız, bu politikamızla Çorum fuarından sonra 60 tane Erkunt sattık'' dedi.
Hayırlı olsun Cemal abi. Güle güle kullan. Kendim almış gibi sevindim. Taktik maktik yok bam bam yapmışsın gene...:D
Sağol Erkan .En kıdemli Haşmetçi ne derse doğrudur.Bu kadar inovasyon yeter ama.
Nisan 2019 listesinde Servet 85E X 1.25 katsayısı ile 110 lüks alııyordu.Son listede Servet 85E x 1.5 katsayısı ile 110 lüks alınıyor.Arası hep açıldı. 01 Aralık 21 listesindeki Servet 85E ye % 33 zam gelirken 110 lükse %40 geldi. Makas çok açıldı.Bunu da kaçırsam bir daha alamazdım artık.
Harika maşallah.
Güle güle kullan.
Selamlar.
Çok teşekkürler.Deutz fiyatlarını gördün mü,Yusuf kardeşim,Kanatlanmış.
Hayırlı olsun Cemal abi çok hızlısın. 😊 Güle güle kullan.
Sağol Alper bey.Dayanamadım :)
Hayırlı olsun inşallah abi , bolluk ve bereketiyle gelsin inşallah, inan kendim almış gibi sevindim , güle güle, mutluluk ve huzur ile kullan tekrardan
Sağol Ufuk bey. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.Servet forumdan birine gitse daha iyiydi ama zaman çok sıkışıktı. Eski sıfır fiyatı 307 idi 413 oldu.Benim Servet 240 sayıldı.Şimdi 300 eder sıfırdan farkı yoktu.Bir kere bile bayıltıp stop ettirmedim.Ne yapalım, Haşmet'e de 180 geldi.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bende 17 sinde Çorum'a gidip işlemleri bitirdim.Ben arabamla önde, onlar arkada köye geldik.Aynı kamyon Servet'i götürdü.Böylece 3 gün içinde hiç aklımda,planımda yokken (hayallerimde vardı ayrı konu) Haşmet sahibi olmak kısmet oldu.
Hayırlısı olsun güle güle kullanın

Buçuk vitesini motor ısınmadan kullanma hidrolikleri kaldırmayı yukarıda bırakma ofa getir her zaman.yukarı kaldırmanın sağ üstünde sesörleme yolda sarsıntı önleyici dokunmatik düğme var yükte onu kullanmayı unutma o ışık yandığı sürece yukarıda hidrolik düğmesini tutabilirsin pulluk aysan gibi malzemelerde güzeloluyor yolda 100lüğü hiç sarsmıyor arkada pulluk olduğunu unutuyorum 5li olduğu halde dışarıdan kolları kumanda edeceksen içeriden ofta tut sürümde pulluk yada çizel hidrolik düğmesinş aşağa doğru bastır 4. Kademe betona batırır bırakınca otomatiğe geçer. tekrar hayırlısı olsun doğru karar çok rahat edeceksin kullandıkça .

• Beğen
Tepkiler: marican22