Genç çiftçilere proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek verilecek

verin 3,000,000 tarlaları birleştirin deyin nevsehirde bak nasıl oluyor 500 dekar tek parca olur en azından hada faydalı olur sonra yarısını 5 yılda geri ödeyelim :D

Bu konunun bugun bakanlık tarafından semineri yapıldı.msjla davet geldiği için haberim oldu ve gittim.yas sınırı 18-41 yas dolayı.faydalanmak için sigorta odemeniz olmamalı oğrenim durumu olmamalı,esnaf olmamanız gerek.buradaki husus projenin en yüksek limit hibesi 30.000 lira,yani 100 binlikte bir proje çıkarsanız 200 binlikte olsa devletin belirlediği orana göre en fazla 30 bin olabilir.altı olabilir ama ustu olmaz.bu projede traktor ve bahçe traktorunu desteklemiyor.yanlızca ekipman ve proje giderleri olacak.buyuk-küçük baş.arıcık kanatlı hayvan ve ipek böceği uretiminde proje kabul ediliyor.bunlar içinden genel olarak farklı gorunen arıcılık ve ipek böceği gibi projelerin onaylanma oranı daha yüksek.ve yanılmıyorsam 14 nisan itibariyle başvuru suresi bir ay..hatırladıklarım bu şekilde

Sigorta odemeniz olmamali ogrenim durumu olmamali bu ne ki vermemek icin bahane olsa gerek ciftci bagkuru oduyorum ogrenim durumum ortaokul ozaman ben alamiyorum dogru anladıysam

Sigorta odemesinde ki kasıt sigortalı olarak bir işte çalışmamanız gerek şeklinde olmalı.eğitim durumuda anlık olarak öğrenci olmamalısınız yani proje başvuru tarihiyle öğrenci statusu dışında olmalısınız.yoksa ilkokul üniversite mezunu kavramı değil

Ya arkadaslar ben esimin ismiyle muracat etmek istiyorum da hani biraz abes gibi geldi bana bir bayan buyuk bas hayvancilik mi yapacak gibi bir tabir uygularlar mi yani inceleme yapnlar bu tarz dusuncelere girerler mi

Victor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sigorta odemeniz olmamali ogrenim durumu olmamali bu ne ki vermemek icin bahane olsa gerek ciftci bagkuru oduyorum ogrenim durumum ortaokul ozaman ben alamiyorum dogru anladıysam

ben tarım bagkuru ödüyom olmazmı acaba

bende bulundugum bölgenin ziraat odalarına kayıtlıyım yani cks var dogal olarakda bagkur var bence benim takip ettigim kadarıyla ve internetten okudugum şartlar da bagkur ile alakalı bişey yazmıyor calışıyorsan ssk işliyorsa olmuyor eger bagkurlu olanıda kabul etmezlerde cok kişinin hayeller suya düşer bence cifci olupta bagkur yyatırmayanmı var sacmalık bence alakası yok yarın taım ile gidicem bakalım ne süprizlerle karşılaşıcaz

ben tarım bagkuru ödüyom olmazmı acaba

yeni bir bilgi edindim sizlerlede paylaşıyım arkadaşlar başvuru yapacaklar icin aklınızdaki soru cks var ziraat odalarına kaydır var bagkur borcum var başvuru yapabilirmiyim yayınlanan haber aynen şöyle ....Çiftçi Kayıt Sistemine üyeyim / Çiftçi Kayıt Sistemine sözleşme imzalanıncaya kadar üye olmayı taahhüt ediyorum: Başvurunuzun geçerli olabilmesi için bu seçeneği işaretlemelisiniz.yani bu demek oluyorki ziraat odasına kaydınız olması lazım bagkur borcunuzda olabilir

Ya arkadaslar ben esimin ismiyle muracat etmek istiyorum da hani biraz abes gibi geldi bana bir bayan buyuk bas hayvancilik mi yapacak gibi bir tabir uygularlar mi yani inceleme yapnlar bu tarz dusuncelere girerler mi

Victor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

değerli abicim hiç kimse bayanlar büyükbaş hayvancılık yapamaz diyemez ve bunu öne sürerek işleminizi yapmama durumu söz konusu dahi olamaz. öğrendiklerime göre puanlama sistemine göre dosyalar onaylanacak. bu sistemde bayanlar 5 puan önde başlıyor. sakın ihmal etmeyin kesinlikle başvurunuzu yapın

Arkadaşlar ben ekipman alımı için başvurucam mibzer diskaro ot silaj sığdırabilirsem birde gübre kovası bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyim başvuruyu yakmayalim yanlış bişey yapipta mesela hayvansal üretimimi seçmeliyim yoksa bitkisel üretimimi seçmeliyim ektigim urunlerin %80 ini hayvanlarima yediriyorum bezelye silajlik mısır tritikale buğday yardimlarınızı esirgemeyin lütfen