bYok 33 nitrat değil bu..nitropower 33 diye yazsa da yarisi üre yarisi sülfat
bandırmada verimler nasılGübre konusunda gerçekten klasiklerin dışında bulmak zor.dediğiniz gibi bulunca da fiyatlar uçuk rakamlar oluyor maalesef
bYok 33 nitrat değil bu..nitropower 33 diye yazsa da yarisi üre yarisi sülfat
bandırmada verimler nasılGübre konusunda gerçekten klasiklerin dışında bulmak zor.dediğiniz gibi bulunca da fiyatlar uçuk rakamlar oluyor maalesef
Geçen yıl çok iyiydi Özellikle bora cinsi ekenler için 600-750 ortalama yapanlar oldu.Biz rumeli ekmiştik bizimde 500 civarı oldu bu yıl bizde değiştirip sagittario ve bora ektik bakalım bu yıl nasıl olacak. Geçen yıl ilk defa bir abimizide 880 kilo yapan tarla gördüm bora da ( Tabi hayvan gübreli yerdi )b
bandırmada verimler nasıl
Bakalım pancar kooperatifine soralım öğrenirsem bende yazarım fiyatı oralar bir nebze daha ucuz oluyor.Aslinda hesap ortada şu an üre 2400.
A.sülfat ise 1600 ..ikisini karıştırsak ortalamasi 2 liraya gelir. Nitropower e 2350 istiyolar yani 350 tl gereksiz pahali. ..
Nitro power daha iyi içerikte demirde var iki senede çinkoda vardı pahalıda olsa değer bence kullanıyomBen de merak ediyorum aslinda hiç kullanmadim bugün de tüm gübre bayilerine toros ultra azotu sordum adamlarin bırakın gubreyi bulandırmayi öyle bir gübreden haberleri bile yok. Nitropower i ise tkk nın birinde zor buldum o da 2350 dedi..üre 2400 aslinda üreye göre çok pahaliya geliyor 2 lira olmasi gerek ama kimsenin hiç birşey umrunda değil
Kaç kilo kullanıyorsun. Üst gubreyi kac seferde hangi kilolarda veriyorsun üreye göre verim farki oluşuyor muNitro power daha iyi içerikte demirde var iki senede çinkoda vardı pahalıda olsa değer bence kullanıyom
Eskişehirde kuruda 15-18 suluda 15+15 aynı parselde deneme fırsatımız olmadı bize göre oluyor görüntü olarak değil verim olarak nitro power daha iyi kumsallara yanlız 26 lık atıyoz daha iyiKaç kilo kullanıyorsun. Üst gubreyi kac seferde hangi kilolarda veriyorsun üreye göre verim farki oluşuyor mu