Ilk sene 10 balya her bicim simdi 14 15 balya bizim balyalar buyuk biraz 25 28 kg arasiİlk senesi ve bu sene dönüme ne verdi
Ilk sene 10 balya her bicim simdi 14 15 balya bizim balyalar buyuk biraz 25 28 kg arasiİlk senesi ve bu sene dönüme ne verdi
Suladıktan 1 hafta sonrası 2 defa daha sulayıp ilk biçimini yaparım bende.Ilk sene 10 balya her bicim simdi 14 15 balya bizim balyalar buyuk biraz 25 28 kg arasi
Çok seyrekmi duruyor banamı öyle geldiGEA 10.06.2020
Bir iki defa daha sularım anca biçime gelir.Ekli dosyayı görüntüle 50028Ekli dosyayı görüntüle 50029
İlk çıkım olduğundan biraz seyrek gibi duruyorÇok seyrekmi duruyor banamı öyle geldi
MaşAllah temiz güzel duruyor. Benim küsküt baş belası oldu25.06.2020 GEA
Yarın bir su daha verip 15 temmuzda biçmeyi planlıyorumEkli dosyayı görüntüle 50461Ekli dosyayı görüntüle 50462Ekli dosyayı görüntüle 50463Ekli dosyayı görüntüle 50464Ekli dosyayı görüntüle 50465
Eyvallah Allah razı olsun, bunda da çok az bi yerinde var yonca güçlenince onu öldürürMaşAllah temiz güzel duruyor. Benim küsküt baş belası oldu
Maşallah, ilk ekimmi38 gunde bicim yaptim Ekli dosyayı görüntüle 50466
Bence az olan yeri hemen biçme lisin bende öyle dedim yonca güçlenince alttan ilerlediEyvallah Allah razı olsun, bunda da çok az bi yerinde var yonca güçlenince onu öldürür
2. Senesi 9.bicimMaşallah, ilk ekimmi
Bende ayın başında biçebilirim bugün sulamaya gittiğimde çiçek açmaya başlamıştı.
Cemal abi bende Bilecikliyim. 12 nisanda yonca ektik. Ilk bicim icin ciceklenmeyi beklemeli miyiz ? Sulama imkani yok. Ikinci bicimi almak icin biraz erken bicsek olur mu? Su an boyu 50-60 cm civarinda38 gunde bicim yaptim Ekli dosyayı görüntüle 50466
Hemen bic okadar boy varsaCemal abi bende Bilecikliyim. 12 nisanda yonca ektik. Ilk bicim icin ciceklenmeyi beklemeli miyiz ? Sulama imkani yok. Ikinci bicimi almak icin biraz erken bicsek olur mu? Su an boyu 50-60 cm civarinda
Sagol abi. Ciceklenmeyi beklemeye gerek yok o zamanHemen bic okadar boy varsa
Bende yeni başlamış tabanı kuruyunca biçecemBence az olan yeri hemen biçme lisin bende öyle dedim yonca güçlenince alttan ilerledi
Maşallah kaç balya verdi2. Senesi 9.bicim
Daha baglamadimMaşallah kaç balya verdi
Benimkide ortalama o boylarda yüksek olan kısımda var ilk biçimi olacak bakalım kaç balya verecekCemal abi bende Bilecikliyim. 12 nisanda yonca ektik. Ilk bicim icin ciceklenmeyi beklemeli miyiz ? Sulama imkani yok. Ikinci bicimi almak icin biraz erken bicsek olur mu? Su an boyu 50-60 cm civarinda
Bizim burdada 4 biçilse iyiDaha baglamadim