GARAJ YOKSA BRANDA VAR

f6dbe0f06efd12e10e67ba9a77461194.jpg
1b29d7420d60fbdbb339e9549a08f722.jpg

Ekipmanlar bahçede garajda ama traktörün garajı yok brandayla kapattım üstünü 15 gün olmuştur işler bitti oda dinlensin :)

Şahane.
Bir ay önce Unkapanı'ndan brandaya halka takma makinası almıştım.Makina,halkaya uygun kalıp,delme aparatı, delerken alta konulan sert plastik ve 1000 halka toplam 150 TL.İlaç makinamın brandası uçup duruyordu.Hemen halkalarını takıp bağladım,dün baktım kemik gibiydi.Römorklerim dışarda.Yeni uğraşım bu.Ham branda alıp halkalayıp açıktaki aletleri korumak.

• Beğen
Tepkiler: kerem.donmez
Ekiplanlar kuruda Abi benim ondan yana sıkıntım yok :) Seracı olunca baraka depo bol oluyor geçen sene hep depo hemde garaj olsun diye bi sera kurdum Babam biraz söylendi ama olsun :)
0eebd089d071a554592d0f01590c4af5.jpg
7facd5c9ded1724f18d223daeb9a2acc.jpg
Tankerin tekini ayri yerde tutuyorum Abi orası golge oluyor o yüzden daha iyi :) Bizim ekipanlarda az zaten

Branda metal olan yerlere temas edince terlemeden dolayı daha çabuk paslandırır. Bunu göz önünde bulundurarak metal kısımlara en az Branda teması sağlayacak şekilde örtmenizi tavsiye ederim.

Aynı yer bana da lazım.Bu yılki Bursa fuarında Güleçyüz'ün dışarıda kurduğu hazır çadırlar çok güzeldi. Tek traktör ,otomobil, aletler, gezen tavuk çiftliği,bekçi,işçi vb işler için çok çeşitli,kapılı çadır üretiyorlar.Dış örtü yanmaz (alev yürümez ) cinstenmiş.İstenilen ebadda branda da gönderiyorlar.Fiyatları da çok iyi.Şu sıralar tarım tv lerinde reklamları da var.

çadır.png

Aynı yer bana da lazım.Bu yılki Bursa fuarında Güleçyüz'ün dışarıda kurduğu hazır çadırlar çok güzeldi. Tek traktör ,otomobil, aletler, gezen tavuk çiftliği,bekçi,işçi vb işler için çok çeşitli,kapılı çadır üretiyorlar.Dış örtü yanmaz (alev yürümez ) cinstenmiş.İstenilen ebadda branda da gönderiyorlar.Fiyatları da çok iyi.Şu sıralar tarım tv lerinde reklamları da var.

Ekli dosyayı görüntüle 15920
Dogrudur Abi bizde sera olunca malzene temini kolay :) bide eski seralari kullanıyoruz malzemeyi naylon kullanioruz brandaya gerek yok o garajlar kucuk abi benim bun seranin boyu 16 metre genişlik 8 yukseklik 4 veya 4.5 olması lazim branda burda maliyeti yukseltir. :)

• Beğen
Tepkiler: Göktürk.

Ekiplanlar kuruda Abi benim ondan yana sıkıntım yok :) Seracı olunca baraka depo bol oluyor geçen sene hep depo hemde garaj olsun diye bi sera kurdum Babam biraz söylendi ama olsun :)
0eebd089d071a554592d0f01590c4af5.jpg
7facd5c9ded1724f18d223daeb9a2acc.jpg
Tankerin tekini ayri yerde tutuyorum Abi orası golge oluyor o yüzden daha iyi :) Bizim ekipanlarda az zaten

Kerem güneşe sıcağa soğuğa ne kadar dayanıyor

• Beğen
Tepkiler: kerem.donmez
Kerem güneşe sıcağa soğuğa ne kadar dayanıyor
Seranin naylonunumu soruyosun Abi.
Abi onlar 36 aylık 3 senelik ama 5 6 sene gidiyor ama branda gibi değil sıcak yapıyo naylonlar örtü altında ürün yetiştirdiğimizden seraların sıcak olması lazım garaj ustüne felan olurda yazın içinde pişersin Abi bide biz buna iki kat çektik bellidir zaten pişman oldum cektigime icine giremiyorum bazen :)