Ekipmanlar bahçede garajda ama traktörün garajı yok brandayla kapattım üstünü 15 gün olmuştur işler bitti oda dinlensin
Aynen Abi bu 6x7 bide 4x3 tır brandam var lastikli romork icin kestirip diktirdim 4x3 un lastikli dikislisi 70 tl ye mal olmustu 2 sene once ama ic astarı yırtıldi bide tam kaptmiyor diye bunu cektim buda 2 senelik ama kullanmadım hic 70 ede bunu almistim.Elinize sağlık.Dün tarım kredide 6x8 mt branda 100 TL idi. Açıkta traktör durdurmaya değer mi?
Elinize sağlık.Dün tarım kredide 6x8 mt branda 100 TL idi. Açıkta traktör durdurmaya değer mi?
Dogrudur Abi bizde sera olunca malzene temini kolay bide eski seralari kullanıyoruz malzemeyi naylon kullanioruz brandaya gerek yok o garajlar kucuk abi benim bun seranin boyu 16 metre genişlik 8 yukseklik 4 veya 4.5 olması lazim branda burda maliyeti yukseltir.Aynı yer bana da lazım.Bu yılki Bursa fuarında Güleçyüz'ün dışarıda kurduğu hazır çadırlar çok güzeldi. Tek traktör ,otomobil, aletler, gezen tavuk çiftliği,bekçi,işçi vb işler için çok çeşitli,kapılı çadır üretiyorlar.Dış örtü yanmaz (alev yürümez ) cinstenmiş.İstenilen ebadda branda da gönderiyorlar.Fiyatları da çok iyi.Şu sıralar tarım tv lerinde reklamları da var.
Ekli dosyayı görüntüle 15920
Abi ilk aksam bisey yoktu biraz kalkti sabahina tas koydum zaten yagmur felan yaginca oturdu simdi kaldirip motoru calistirmaya useniyorum Babam kapatma birak dedi ben duramadim kapattim kuzu kuzu yatiyo simdiKerem brandayı bağlı mı biyerlere gece rüzgar üstünü açar üşütürsün moturu
Dogrudur Abi bu da donsa oyle olur belkide bizde don felan almuyo pek kiragi dustu bu bide yeni oldugundan ustu yagli biraz ondan dolayi belki donmazerzurumda branda yapmıştık
soğukta elleyince kırıldı
erzurumda branda yapmıştık
soğukta elleyince kırıldı
Abi bende ondan supeleniyorum brandanin altinda az biyeri acik gibi geldi kapattiktan sonra kalsin olyle dedim hayvanlar girerse wn azindan korunurlar yagmurdan felan sevaba girerizkerem benim kapalı garajım yok ama senin gibi kapattığım oluyor, ondan sonra bütün kediler çadırın altında traktörün koltuğunda yatıyorlar
abi köyde var ama soğuk tabi..Yusuf kardeşim senin kapalı garajın var mı? Sizin oralarda soğukların durumu malum.
Ekiplanlar kuruda Abi benim ondan yana sıkıntım yok Seracı olunca baraka depo bol oluyor geçen sene hep depo hemde garaj olsun diye bi sera kurdum Babam biraz söylendi ama olsunTankerin tekini ayri yerde tutuyorum Abi orası golge oluyor o yüzden daha iyi Bizim ekipanlarda az zaten
Seranin naylonunumu soruyosun Abi.Kerem güneşe sıcağa soğuğa ne kadar dayanıyor