Galeri traktörleri ortak özellikleri

Ynt: Galeri traktörleri ortak özellikleri

80-66 s 2001 model 6000 saatteki traktörü Sivas ' ta sattım önce Tokat ' a sonra Yozgat ' a geçmiş, 2. lastikleri fabrika lastiği olmuş, saati 2500 e düşmüş, hergün çalışan traktör hiç çalışmamış olmuş ve daha sayamadığım yalanlar...

muhabbetin iyisi burda..
banada haber vermeyin bakalım. .

bizim burada galeriler hep namazını kılar öyle başlar yalana..
ne kadar yalan ..
o kadar namaz
namazda Allah...
yalanda vallah ederler..
ama millet saf .. yalana değil namazına kanarlar... ;D
tabi bazılarını tenzih ederim..

nailyetek link=topic=77505.msg916877#msg916877 date=1409953335' Alıntı:
:) Hadi Anadoludan canlı hayvan girişi yasak, traktör girişidemi yasak oldu Ufuk Hocam,
Yok be Nail emmi :)

İstediklerim Angarada var , öncelikle şansımızı buralardan deneyelim dedik , olmadı kasım-aralık döneminde Angara seferi yaparık beraber ,
Kocagözden leblebide alırız , Moymul mahallesini görmeyi özledim , ordan mülayim tepe miydi oraya çıkarız :) İStanbul ' dan Kütahya-Tavşanlı üzerinden gideriz Ankaraya :)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=77505.msg916902#msg916902 date=1409955216' Alıntı:
muhabbetin iyisi burda..
banada haber vermeyin bakalım. .

bizim burada galeriler hep namazını kılar öyle başlar yalana..
ne kadar yalan ..
o kadar namaz
namazda Allah...
yalanda vallah ederler..
ama millet saf .. yalana değil namazına kanarlar... ;D
tabi bazılarını tenzih ederim..
babam eski zamanlarda ramazan ayında karpuz almış
adam bağırıyormuş kabak gibi kabak gibi
babam diyor baktım hakketen kabak gibi kocaman
aldım 1 tane eve geldim diyor
annem hemen kesip dolaba koyacak ki iftara kadar soğusun
kesseki içinden kabak çıkmış :(
annem kızıyormuş karpuzcuya kötü karpuz verdi diye
babam diyormuş adam söylediydi ben inanmadım kızma adama diye ;D

Gökhan ÖZKAN link=topic=77505.msg916907#msg916907 date=1409955614' Alıntı:
babam eski zamanlarda ramazan ayında karpuz almış
adam bağırıyormuş kabak gibi kabak gibi
babam diyor baktım hakketen kabak gibi kocaman
aldım 1 tane eve geldim diyor
annem hemen kesip dolaba koyacak ki iftara kadar soğusun
kesseki içinden kabak çıkmış :(
annem kızıyormuş karpuzcuya kötü karpuz verdi diye
babam diyormuş adam söylediydi ben inanmadım kızma adama diye ;D
nasreddin hocanın elma işine dönmüş abi :)

Yaklaşık 10 ay önce Deutz 6206 traktörümü takasta verdim yerine 82 model Steyr 768 aldım. Kamyonetten 768 i indirdik,deutz bindi gitti. Daha 1 km gitmedi bizim 768 şanzıman kitledi :) Ben Steyr i geri verdim caydım işten. Neyse şirket bu motoru illa sana soka.... öhö,satacaz dedi ve sıfır şanzıman yaptırdı.Aradan 1 ay kadar geçti başka bişi için sanayideyim,Şeytan dürttü işte bi yağlara baktırem dedim. Konuldu denilen yağlar 8 kilocuk eksik çıktı.:)

arkadaşlar galeriler öyledir böyledir şöyledir tamam ama onlar olmasa gariban adam motor alamaz mal sahibi vade yapmaz peşin parayla alamayan mecbur galeriye gidecek yani bazı şeyler aracısız olmaz

Ben şahistan almayı terçih ederim
Arkadaşa 1 hafta önce tt 55 aldik 5 bin tl masraf cikti daha koye getirmeden benim haberim yokken almiş yoksa cok temiz traktorlar bulurdum ona ama almiş artik 2ve 3. Fiteste sikıntı varmiştı bayi herzamanki gibi biz nerden bilelim yalani

2007 YILINDA PİYASASI 13-14 LİRA OLAN 90 MODEL 265 MASSEYE 2500 SAATE ORJİNAL OLDUĞUNU ANLAYIP SIRF MASRAF ETMEYELİM DİYE GALERİDEN TAM 16 LİRA VERİP ALDIK.. İLK LASTİĞİ ÜZERİNDE İDİ AMA O DA DEĞİŞMESİ GEREKİYORDU.YANİ 17 YE MAL OLDU.13 YILDA SÜRDÜĞÜ 60 DÖNÜM KURU TARLA..ŞU AN 5000 SAATTE HALA MOTORA ANAHTAR DEĞMEDİ.NE ÜFLEMESİ NE DE YAĞ YAKMASI VAR..GERÇEKTEN ORJİNAL ÇIKTI..HALA KULLANIYORUZ..DÜŞÜNÜYORUMDA ORJİNAL OLDUĞUNA TAM YÜZDE YÜZ EMİN OLDUĞUN HER TÜRLÜ MAKİNE ARABA NE OLURSA OLSUN BİR KAÇ LİRA FAZLA VERMEYE DEĞİYOR...

Yok be Nail emmi :)

İstediklerim Angarada var , öncelikle şansımızı buralardan deneyelim dedik , olmadı kasım-aralık döneminde Angara seferi yaparık beraber ,
Kocagözden leblebide alırız , Moymul mahallesini görmeyi özledim , ordan mülayim tepe miydi oraya çıkarız :) İStanbul ' dan Kütahya-Tavşanlı üzerinden gideriz Ankaraya :)

😢