Bu ara nh 7556s merak saldim eger denk gelirden bi kac foto istiyorum
Same hoşuma gitmiyor Benimde deutzun büyük serileri hoşuma gidiyor ufak olanlar hoşuma gitmiyor
Ben Alman mallarının sağlam olduğunun Türkiye ye has bi algı olduğu kanaatindeyim.Alman malı kullanıp da pişman olan görmedim bizimkiler yağıp gürlese de Almanlar işinde en sağlam ve dürüst is yapan millet Ben dahi hep Alman mamülü varsa onu tercih ettim hiç de pişman olmadım Deutz [emoji106]
Newhollan basce tipi hep
56 serisinde benim begendigimde tek çeker 75
Alman malı kullanıp da pişman olan görmedim bizimkiler yağıp gürlese de Almanlar işinde en sağlam ve dürüst is yapan millet Ben dahi hep Alman mamülü varsa onu tercih ettim hiç de pişman olmadım Deutz [emoji106]
Farki olmasada hosuma gidiyor makine napiyim [emoji1]elindeki fiatdan farkı yok boşver ne yapacan 56 yı
Ben fiyat vereyim suan burda 2060 yeni kaporta 58900 tlBaşak 2075 2060 2090 fiyatları ve hiçinden fotograf cekerseniz sevinirim.
Bunlar kabinsiz mi? bana ucuz geldi. Hattat tümosan başak ithallere göre fiyatı çok iyi darısı erkunt un başına erkunt servet 80 lüks kabinli fiyatı ne kadar bilen var mı?Ben fiyat vereyim suan burda 2060 yeni kaporta 58900 tl
2075 yeni kaporta 79900 tl kampanya varmis sudan ucuz