FORUMDA MERAK UNSURU YARATAN MAHALLE ODAMIZ...:):)

Ynt: FORUMDA MERAK UNSURU YARATAN MAHALLE ODAMIZ...:):)

Yukarıda odalar hakkında biraz bilgi vermeye çalıştım. İçki konusu ön plana çıktı hemen.:) Sanmayin ki kötü alışkanlıklar buralardan başlar, köyde yetişen birçok insan bu odalarda din eğitimini de almıştır. Kuran-ı Kerim okumayı bile biz bu odalarda öğrendik. Çocukluğumuzdan başlayıp gençlik yıllarımıza kadar devam etti,18-20 yaş arası birçok arkadaşımız la köy odasında okuduğumuzu bilirim.
Aslında muhabethanedir aslı, trakkulüpü de ben bir köy odasına benzetirim. Fakat trakkulüp ulusal bir oluşum olduğundan muhabbet ve konular teknoloji ile beraber
çok çeşitlilik arzetmektedir. Her konunun mutlaka bir belgesi bir bilgilisi var.

nailyetek link=topic=53261.msg554253#msg554253 date=1330852331' Alıntı:
Yukarıda odalar hakkında biraz bilgi vermeye çalıştım. İçki konusu ön plana çıktı hemen.:) Sanmayin ki kötü alışkanlıklar buralardan başlar, köyde yetişen birçok insan bu odalarda din eğitimini de almıştır. Kuran-ı Kerim okumayı bile biz bu odalarda öğrendik. Çocukluğumuzdan başlayıp gençlik yıllarımıza kadar devam etti,18-20 yaş arası birçok arkadaşımız la köy odasında okuduğumuzu bilirim.
Aslında muhabethanedir aslı, trakkulüpü de ben bir köy odasına benzetirim. Fakat trakkulüp ulusal bir oluşum olduğundan muhabbet ve konular teknoloji ile beraber
çok çeşitlilik arzetmektedir. Her konunun mutlaka bir belgesi bir bilgilisi var.
Emeği büyük abi bendede genç olsamda bende az takılmadım kuran okumayı bu odalarda öğrendim..

çiğ köfte var dediler geldik ;D ;D
eldivene filan gerenk yok getirin bakaym tepsiyi ;D bi de hep beraber urfanın etrafı patlattık mı tamamdır ;D
BUYRUN BEYLER :D

Şaka biyana, afiyet olsn abi... arada bizde arkadaslarla böyle çig köfte yaparız odada..
oda işi bizim burada da vardır ve kuşaklara göre ayırılır :D

Odayı da görmüş olduk hacı abiye kızmamak lazım oda on numara :) Bizi köyde maalesef kahve oda hiçbirşey kalmadı ama yeniden faaliyete geçirmek lazım :)

nailyetek link=topic=53261.msg554814#msg554814 date=1330888483' Alıntı:
panik yaptık, sizi bulamayınca ayrıldık.:D muhtara söylede şu kameranın birini odaya bağlayıversin, hep mandıra izlemekten yorulduk.:)
kamera oldumu olmaz abi süpriz yeni foto ve videolarla yakında karşınızdayız ;D