FORD CONNECT KULLANICILARI BAKALIM KAÇ KİŞİ VAR

Ynt: FORD CONNECT KULLANICILARI BAKALIM KAÇ KİŞİ VAR

Tucano340&Arion520 link=topic=50643.msg507657#msg507657 date=1326125341' Alıntı:
birçok kez bindim ve kullandım stabilize yollarda yani köy yollarında içeriye çok rahatsız edici derece bir ses alıyor bu sınıfta caddy dsg 7ileri şanzımanlı olanının üstüne tanımam kapıyı kapattığında dışarıyla irtibat resmen kesiliyor tık ses çıkarmıyor araba ve daha süratlı bi araç...
konfor konusunda katılıyorum ama sürat ve makasa connect gibi hiç bir mini van giremez amcamda var caddy 2010 model köyden gelirken connect dans ediyordu resmen ama konforr caddy kadar yok ve daha az yakıyor ford

bnde 2009 ve 2012 olmak üzere 2 tane 110 luk GLX var...
gri olanı ben aksesuar cektirttim, 2009 mart ayına kadar cıkmıs bütün aksesuarlar mevcut... ama arabanın rengi gri yerine siyah olsaymıs daha iyi olurdu die düşünüyorum :(

eksik yönlerine gelicek olursak,
-6. vites( uzun yolda yakıtı düşer arabanın)
-cruize control(hız sabitleyici) adamın ayagı mahvoluyo yaw, bide bu arabalar ticari oldukları için 93 ü gecemiyorum konya yolunda, bide zamanla ayagın gaza yüklenip gidiyor aabey ;D
- arka camlar fıat doblo premiolardaki gibi inip kalksa daa iyi olurdu ;)
-su 6 cd calarlı olmayıp da tek cd calsa ve bozulmasa daha iyi olurdu teypler :(

buyrun bunlarda fotoları...
[size=12pt]2009[/size] *098*-
Aksesuarsız hali...

[size=12pt]2012[/size]

Black.Boyss.37 link=topic=50643.msg507665#msg507665 date=1326125603' Alıntı:
sürat ve makasa connect gibi hiç bir mini van giremez amcamda var caddy 2010 model köyden gelirken connect dans ediyordu resmen ama konforr caddy kadar yok ve daha az yakıyor ford

katılyorum halil ok-*-s

Tucano340&Arion520 link=topic=50643.msg507657#msg507657 date=1326125341' Alıntı:
birçok kez bindim ve kullandım stabilize yollarda yani köy yollarında içeriye çok rahatsız edici derece bir ses alıyor bu sınıfta caddy dsg 7ileri şanzımanlı olanının üstüne tanımam kapıyı kapattığında dışarıyla irtibat resmen kesiliyor tık ses çıkarmıyor araba ve daha süratlı bi araç...
konfor konusunda haklısın ama inanın caddy başka diğer yönlerden connectden üstün olamaz. motor konusunda zaten ford benim gözümde bir numara. etrafımıza bi bakalım. ford kaç yıldır bu ülkenin yükünü taşıyor. kaç model minbüsler kamyonetler hala yollarda ve hepsi de hala taş gibi..

Hukukcu_Efe link=topic=50643.msg507681#msg507681 date=1326125933' Alıntı:
konfor konusunda haklısın ama inanın caddy başka diğer yönlerden connectden üstün olamaz. motor konusunda zaten ford benim gözümde bir numara. etrafımıza bi bakalım. ford kaç yıldır bu ülkenin yükünü taşıyor. kaç model minbüsler kamyonetler hala yollarda ve hepsi de hala taş gibi..
fordun türkiyenin yükünü taşıdığını söylüyorsan mercedes dünyayı taşıyor yaa her ülkede en kaliteli olmayı sağlamış adamlar..

bende duplo var her yükümü tarlamı işimi yapıyor şimdilik saglam gidiyoruz bi sorun yok konforu ses alımı gayet güzel fordun ses sorunu diger modellerde var focus mesala

Tucano340&Arion520 link=topic=50643.msg508186#msg508186 date=1326148070' Alıntı:
fordun türkiyenin yükünü taşıdığını söylüyorsan mercedes dünyayı taşıyor yaa her ülkede en kaliteli olmayı sağlamış adamlar..
dikkatini çekerim ben sadece Türkiyeyi kastettim. ben de bu arabayı Türkiye ' de kullanacağıma göre Dünyayı kimin taşıdığı beni ilgilendirmez. mercedes zaten ilk sıralarda ondan şüphem yok. ama geçmiş tarihe bakarsak kaç tane mercedes görebiliriz Türkiye yollarında.?? ben şunu bilirim, elinde ne varsa senin için en iyisi odur..

Hukukcu_Efe link=topic=50643.msg508201#msg508201 date=1326148882' Alıntı:
dikkatini çekerim ben sadece Türkiyeyi kastettim. ben de bu arabayı Türkiye ' de kullanacağıma göre Dünyayı kimin taşıdığı beni ilgilendirmez. mercedes zaten ilk sıralarda ondan şüphem yok. ama geçmiş tarihe bakarsak kaç tane mercedes görebiliriz Türkiye yollarında.?? ben şunu bilirim, elinde ne varsa senin için en iyisi odur..
tamam siz haklısınız sonuçta elinde ne varsa o iyidir :( bende hacı murat var 75 model şimdilik böyle çok pahalı arabalara binmek hayal ama ilerde inşallah bende alıcam böyle bi araç : ' (

Tucano340&Arion520 link=topic=50643.msg508225#msg508225 date=1326150277' Alıntı:
tamam siz haklısınız sonuçta elinde ne varsa o iyidir :( bende hacı murat var 75 model şimdilik böyle çok pahalı arabalara binmek hayal ama ilerde inşallah bende alıcam böyle bi araç : ' (
inşallah Allah size daha iyilerini nasip eder ;) elin gavurunda olacağına Türk kardeşim de olsun ;)

Tucano340&Arion520 link=topic=50643.msg508225#msg508225 date=1326150277' Alıntı:
zuha-*-s zuha-*-s land rover defender ne oldu

sonuçta ticari bir araç. o kadar konfor beklemeyin.

horoza sormuşlar. tavukmu yumurtadan, yumurtamı tavuktan çıkar demişler.
horoz, polemiğe gelemem ben işime bakarım demiş.

connect i 2004 den bu tarafa kullanıyorum. şimdiki arabam 2010 model 110 luk connect.
gayet memnunum. caddy alsam 40.000 verecektim. bunu 30000 e aldım. konfor benim için ikinci planda.

Bundan 10-15 yıl önce biz gibi kırsal kesim insanlar toros diyor başka bir şey demiyordu.Adama sıfır mersedes versen toros diyordu.O da yani traktörün kabinlisi gibi.kışın ön camın buharını silmekten telef olursun.köyde Maddi durumu süper (istanbulda kirada 8 dairesi var.) olupta hala torosa binen var.

Şimdi kırsal kesimde yeni trend transit connect oldu.Herkes birbirinden görerek özenti ile alıyor.Bizim köy ilçeye 30 km. adam o yolu 3 ncü viteste gidiyor.arabanın özelliklerini bilmeden kullanıyorlar.Birde arabaya tapanlar var.Arabayı gıcır gıcır temizleyip örtüyor.Kasabaya dolmuşla gidiyor.köye 10 km uzakta petrol var.kışın Araba mazot kokmasın diye kabinsiz traktörle mazot almaya gidip.bronşitten 20 gün hastanede yatan bir adamcağız bile var.
Transit Connect ticari olduğu için kara yollarında 80 le gitmesi lazım.bölünmüş yollarda 90 la gidecek.
motoru maksimum tork u 1700 devirde yakalıyor.muhtemelen 5 nci vites 1700 devirde 80 le gidiyor ki.bu da kara yolları hız sınırı.aracın en az yaktığı sürat.

6 nci vites koysalar iyi olur.bağzı markalar 7 nci vitese bile geçtiğine göre.

connectin motorunu teknolojisi biraz eskidi.Artık Euro 5 motora geçmeli.Yakıt tüketimi ve eksoz emisyonu baya yüksek.ilerde emisyona göre vergi alınırsa connect sahiplerinin canı yanabilir.

Transit connect Türkiyede baya yaydın.Sadece sahibinden.com a günde 250 ikinci el connect ilanı konuyor.

Dacia-Sandero-Stepway-15.jpg

bizim bölgedede dacia çok tutuldu , araba alanların çoğu eski toroslarınıda satmıyor(zaten çoğu kredi ile alıyor) toros tarla arabası oluyor diğeri business zuha-*-s

bende yeni aldım biara 2008 kullanmıstım fena degildi simdide yenisini aldım silver 90pc 2012 model bir ay oldu alalı 4000 km oldu eksik yönleri var ama parasına göre iyi arac 35000 e aldım bu arada ...

qarizmatiqa link=topic=50643.msg508294#msg508294 date=1326183332' Alıntı:
Dacia-Sandero-Stepway-15.jpg

bizim bölgedede dacia çok tutuldu , araba alanların çoğu eski toroslarınıda satmıyor(zaten çoğu kredi ile alıyor) toros tarla arabası oluyor diğeri business zuha-*-s
2. connect'i almadan önce buna da baktık, cok güzel bir araba güçç*-*
peşin fiyatına 62bin ddi...

qarizmatiqa link=topic=50643.msg508320#msg508320 date=1326186604' Alıntı:
hani öyle aga :D koca köyde 1 vw tiguan 3-4 tanede pick-up var ha 2 tane mondeo 1 tanede mercedes var gerisi toros lada yada dacia
bizm burda da toros ve renonun diğer modelleri baya yaygın :)
onun dısında connect baya yaygınlastı...

2 passat 1 mercedes c200 var... bunların dısında büyük bir araba yok :)