FLAŞ FLAŞ...HASAT BAŞLADI(LANDNİ,MF,MCCORMİCK NH)

Ynt: FLAŞ FLAŞ...HASAT BAŞLADI(LANDNİ,MF,MCCORMİCK NH)

f1ugur_net link=topic=3975.msg40765#msg40765 date=1212176264' Alıntı:
inşallah
kardeş güzel fotolar allah kazancınızı bol etsin
saol kardeşm

konyaligencciftci link=topic=3975.msg40767#msg40767 date=1212176616' Alıntı:
Hayırlı olsun akgül bereketli olsun Allah herkese biçmeyi nasip etsin.....
işallah ahmet...teşekkürler

salih link=topic=3975.msg40777#msg40777 date=1212177510' Alıntı:
super resımler akgul motorlar guzel cıkmısta mc cormıck cok yakısıklı cıkmıs ya sız ona bıraz modıfıye yapın nası mc cormıck kullandınmı nası cekısı falan konforu falan hosuna gıttımı ??

ısallah senen hayırlı ve verımlı olması dılegıyle akgul 500-600 suluda kurtarır bızım bu sene tarlaları verdıgımız adam yuksekten makına ıle suladı en az 800kg cıvarı beklıyo verımı ısallah tum turkiye de verım 500kg altına dusmez dun dukana zahırecıler geldı toplantı vardı bu sene brım 1000 ytl olcakmıs bugdayda ımkanı olan hemen satmasın mahsulunu
salh motor ERYILMAZDAN geldi ön ağırlık ve jantlarda biraz modifiyye war ;D(griye boyamışlar)....motr daha geleli 2 ay falan oldu motoru sürdüm konforuna diyecek yok ama sahibi vakit mısırı ekti 1.ürün onlarında biçilmesi ağustosda ozamn sürerm muhakka tarlada yada babamgl bugday yerlerini sürerken alırsa ozamnda sürerm...

hayırlı olsun Akgül Landiniye taktığınız römorkun tekerleri biraz ufak değilmii bide römorkların birinin lastiğimi patladı

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=3975.msg40756#msg40756 date=1212175677' Alıntı:
Süper ya, biz daha suluyoruz. :D Hevesim kaçtı millet biçiyor biz daha yeşil yeşil bakıyoz. Allah bereket versin Akgül, süper fotoğraflar.
sulama yok ama yesıl yesıl bakmak var bızdede tsk akgul resımler için

bizdede daha yeşil susuz daha bizim hasata 1 -1,5 ay var verim iyimiş sizin orda busene bizim verimlerin düşük olması bekleniyor yanık var içlerinde güzel fotolar sağol allah bereketli etsin

güzel resimler ALLAH bereket wersin
neddin sen akgül
biz senle ortak biçer alıp sizin yerleri işliyecektik vazmı geçtin :D

POYRAZLI SALİH link=topic=3975.msg40939#msg40939 date=1212237749' Alıntı:
neddin sen akgül
Senin iş yine bozuldu salih :D Biçere çalışacam diyosan ben sana hemen iş bulayım.Bizim biçerci döne döne adam arıyo :D

salh motor ERYILMAZDAN geldi ön ağırlık ve jantlarda biraz modifiyye war (griye boyamışlar)....motr daha geleli 2 ay falan oldu motoru sürdüm konforuna diyecek yok ama sahibi vakit mısırı ekti 1.ürün onlarında biçilmesi ağustosda ozamn sürerm muhakka tarlada yada babamgl bugday yerlerini sürerken alırsa ozamnda sürerm...

akgul sızın motorların nerdeyse hepsı zaten bızım cengız abıden gıtme bu arada dun eryılmaz daydım onların koye gıttık oda kendıne bı mc115 aldı sızın motoru bı sorum hangı koyden cıkmaymıs

Hadi Erkan abi gidelim.NAsılsa makineler şimdi yatıyor.5 günde temizleriz 6000 dekarı.
@akgül;güzel resimler eline sağlık.İnşallah istediğiniz verimi almışsınızdır.Yalnız biçerdöveri çekmemişsin hiiç.

kangalli_84 link=topic=3975.msg40888#msg40888 date=1212226857' Alıntı:
hayırlı olsun Akgül Landiniye taktığınız römorkun tekerleri biraz ufak değilmii bide römorkların birinin lastiğimi patladı
saol anıl...ewet birz küçük yoq anıl sadece havası inmiş

atacankocer23 link=topic=3975.msg40902#msg40902 date=1212229560' Alıntı:
bizdede daha yeşil susuz daha bizim hasata 1 -1,5 ay var verim iyimiş sizin orda busene bizim verimlerin düşük olması bekleniyor yanık var içlerinde güzel fotolar sağol allah bereketli etsin
saool atacan işllah herkezin ürünü berekketlerii olur.....arkadaşlar bu gün bir yeri biçtik 150+50 dönm dü 50 dönm yerden 31 ton geldi.....cok harika wermler işşalhh herkesn ürünü berektli olur

POYRAZLI SALİH link=topic=3975.msg40939#msg40939 date=1212237749' Alıntı:
neddin sen akgül
seneye alırız salih kafanı yorma ;D

salih link=topic=3975.msg41010#msg41010 date=1212251395' Alıntı:
salh motor ERYILMAZDAN geldi ön ağırlık ve jantlarda biraz modifiyye war (griye boyamışlar)....motr daha geleli 2 ay falan oldu motoru sürdüm konforuna diyecek yok ama sahibi vakit mısırı ekti 1.ürün onlarında biçilmesi ağustosda ozamn sürerm muhakka tarlada yada babamgl bugday yerlerini sürerken alırsa ozamnda sürerm...

akgul sızın motorların nerdeyse hepsı zaten bızım cengız abıden gıtme bu arada dun eryılmaz daydım onların koye gıttık oda kendıne bı mc115 aldı sızın motoru bı sorum hangı koyden cıkmaymıs
salih bak bizim buraya ankaradan kaç motor.geldi....1 tane legend 125,,1tane tm120,,,1 tane mc115,1tane powerfarm95,,,1tane td95d...daha 277g falan filan bizim burdan 2.el motor alnın %90 ankardan alıo

b.ozyurt link=topic=3975.msg41080#msg41080 date=1212257606' Alıntı:
Hadi Erkan abi gidelim.NAsılsa makineler şimdi yatıyor.5 günde temizleriz 6000 dekarı.
@akgül;güzel resimler eline sağlık.İnşallah istediğiniz verimi almışsınızdır.Yalnız biçerdöveri çekmemişsin hiiç.
[/quotesaol berk ewet allaha cok şükür verim iyi....bu resmleri bile zar zor cektm işler cok sıkı....bugün yanıma kuzenimi götrdüm o cekti foto onlarıda anca yarın atarm heralde...

ÇağRı link=topic=3975.msg40985#msg40985 date=1212247155' Alıntı:
Senin iş yine bozuldu salih :D Biçere çalışacam diyosan ben sana hemen iş bulayım.Bizim biçerci döne döne adam arıyo :D

bana hurda lazım değil :D
bi tanede köyde war jd 630 yazın sana verim masraf ve kar bana aitti sadece onun tarlaları işliyecektim ama eski makinanın masrafından başka bişi olmaz sigara parası bile kalmaz bana